HKU利希慎堂ocamp又出事

261 回覆
25 Like 218 Dislike
咁不如一開始唔好比Kam 撚入ocamp 好過啦
大學生真係垃圾到不如,鬼唔望佢地個個畢業,個上司都係佢地口中所謂既Kam 撚,撚返佢地轉頭
呢樣真係有
聽過有啲camp搞手所謂嘅報咗名,人數太多要抽籤先玩得,實際上就係filter踼走啲唔想見到嘅新人

不過嗰啲咩他日個kam撚做上司點樣有權有勢,就無謂咁多幻想啦,又唔係支那幹片情節,俾人視為kam撚有原因㗎
就係因為呢個原因先keep到
唔通你第一年比人仙完
第二年覺得仙制唔好, 開E會想廢左去
廢完之後點知你同FM平起平坐
有時仲唔覺意比FM仙番轉頭
呢個時候你就會諗: 第一年比人咁仙法真係蝕晒底
然後你又會將仙制帶到去下一年
Kam撚做group project都冇人要啦
諗起好多大學文化都係on9,玩淫game,o con要通頂O,當眾比人屌,仲有呢啲乜鳩仙制,完全唔知啲熱血位喺邊,放學番hall屌女朋友唔好

仲有,一生人一次個答案係除底褲啊,一開始記得扮除,嗰陣仲講到衝破心理關口,根本成班咸濕組爸媽想睇女除bra
講多少少,當你話想除底褲,就有人會除你眼罩
想睇ss 級係咩樣
個個都柒
大波已經贏哂 洗閪有腦
條女一定大撚鑊,ocamp 都敢no show 可以汁定包袱quit
如果唔係一定仙到佢仆街跪低含
事實係所有大學ocamp都會篩人
住hall真係好仙
住hall真係好senior??
有閪用就夠
真係,小妹當年同左車銀優level嘅仔一組
靚仔梗係要同我玩,編個八兩金嚟想死呀
既得利益者
似NBA draft 大學player 咁
好撚賤
條女準備4 年被人杯啦
痴孖筋 垃圾文化都可以流傳成個世紀
似係學英國boarding school 種
啲大學生用詞真係難明到仆街
從來無人反抗啲老屎忽 ?
社會都係咁運作,靚仔靚女受大家竉愛

樣衰既比人bully

等班fm提早了解社會殘酷先係好事
屌,你都on撚9,你問下自己係ocamp想唔想見到唐氏樣嘅人吖,係人都鍾意同靚仔靚女玩㗎啦,更何況係Kam撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞