馮睎乾:有些人在香港說謊很幸福

144 回覆
454 Like 34 Dislike
咁即係幸唔幸福啫
哎呀原來我係咁講㗎,唔記得呀冇記性,哈哈哈
樣柒chok聲扮可愛死臭閪
佢屋企唔等佢開飯
而且上界之後佢好似拎到48000,頂級津貼
真係好撚癲
咁簡單嘅一句都可以被人jer咗咁耐
再攻擊佢冇資格入馬會做AM
明明好多事實擺在眼前

竟然可以咁多人jer住佢,個程度唔係單係五毛咁簡單,而係肯定有人請PR公司做佢,唔係黃藍之爭咁簡單

有人夠膽答我未?
李麗珊話
香港運動員唔係垃圾
係咪即係話 除咗佢之外嘅香港運動員都係垃圾?
你哋個邏輯
https://www.facebook.com/share/p/AvJpwg6tS1Ke1EsQ

呢個馮乜柒都幾撚癲

作咗篇千字文話江冇資格做馬會AM

講到口臭,人哋讀Stanford International Relations,唔撚係牛頭角津貼(牛津)呀,奧運金牌,馬會不嬲係發展體育嘅,江冇資格唔通呢個濕鳩作家有資格做?

垃圾,連冷嘲熱諷都完全唔係陶傑個皮
點解你覺得佢在乎果幾千甚至幾萬蚊
睇佢個款都係想年紀大咗之後從政,亦睇得出都有努力去嘗試講啲漂亮說話,不過好明顯功力嚴重不足
建議佢狂煲Yes Minister同The Think of It惡補吓政治技巧
急到推大公文匯出黎擋
你都幾大獲下
如果幸福就唔洗打假波啦
根本係香港做運動員慘過食屎
分分鐘連最低工資都冇 仲要日日練
除左有啲家底嘅人可以玩
普通人點可以唔同現實低頭
香港拎金牌有6百萬,全球最高,仲唔幸福
臭西
有家底咪幸福囉, 冇家底屎都冇得你食呀

應該話有人照咪幸福囉,已經同黑社會系統睇齊
好簡單嘅邏輯,因為肛B攞明係共產黨嘅人,共產黨做過咩豐功偉績嘅事你知我知單眼佬都知,所以咪變咗過街老鼠,係人都圍攻佢囉。李麗珊係咪共產黨嘅人?
江Ching
gaslight全香港市民
唔答又點
不知民間疾苦麻呢啲
剩係睇重自己
對身體既野扮睇唔到
我唔會錯
批評我 話我錯嘅 一定係你地問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞