西環電車撞傷3人意外 消息:3歲女童捲入車底,送院搶救後不治!

700 回覆
53 Like 12 Dislike
西環個段其實行得好快,附近無乜車
同埋電車剎車能力差,唔係咁快可以剎得停
由細到大幾趕我都唔會衝燈 閃緊都唔過
幾廿歲自己出事好啦 連累埋兩個小朋友
家姐同個呀爸呀媽點算
RIP
死老野點賠返個女俾人
件衫好撚7
電車意外好多係一邊電車走
人就喺車尾即刻過馬路
跟住對頭電車一到咪撞低囉
對頭電車之間根本唔會睇到有人喺對面車尾走出嚟
你問我答 做火葬場

https://lih.kg/3758803
你問我答 做火葬場

https://lih.kg/3758803
又拍唔到血肉飛濺
死返去重拍啦
kill them all
你第一日玩連登?
返工大過天喎,唔係咩?求仁得仁
戇尻仔
啲蝗行出馬路打卡影廢相都冇死
行駛速度方面,新一代電車最高車速為每小時42公里,現時所有電車均已安裝車速記錄器(俗稱「黑盒」),電車公司亦會定期派員利用車速偵測器實地監察車速。電車公司亦有為一些特定路段訂立電車行駛安全車速上限——落斜路段和一般夾口(Point switch)安全車速上限為每小時20公里、彎路和電車廠範圍安全車速為每小時15公里、直角路口(L-curve turning junction)為每小時8公里,以及自動夾口(Auto-point switch)和進行路軌工程路段為每小時5公里。電車公司已在培訓車長課程及實地訓練指導中向車長詳細解釋上述規定,並要求車長嚴格遵守
佢係大陸弱智
行駛速度方面,新一代電車最高車速為每小時42公里,現時所有電車均已安裝車速記錄器(俗稱「黑盒」),電車公司亦會定期派員利用車速偵測器實地監察車速。電車公司亦有為一些特定路段訂立電車行駛安全車速上限——落斜路段和一般夾口(Point switch)安全車速上限為每小時20公里、彎路和電車廠範圍安全車速為每小時15公里、直角路口(L-curve turning junction)為每小時8公里,以及自動夾口(Auto-point switch)和進行路軌工程路段為每小時5公里。電車公司已在培訓車長課程及實地訓練指導中向車長詳細解釋上述規定,並要求車長嚴格遵守
中國人12億減1
你企喺山頂 座山都行得勁快
成個頭吹到亂晒
照你咁講,都係的士狗死先啦
近排見到啲狗喺車尾貼個「請讓的士」牌仔,真係無名火起
收皮啦牛屎仔
見撚過電車未呀
牛屎仔?
個grandpa自己死好啦
害撚死個3歲小妹妹
因為啲蝗係擺明企正路中心阻撚住哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞