最新民調顯示 賀錦麗幾乎所有搖擺州都領先川普

166 回覆
46 Like 61 Dislike
佢除咗反trump ,實際既政策係咩內政,外交個啲有冇講過
你地撐侵咪一樣無票,講經咩
客觀事實係賀雞瞓係度都贏
Harris we Trust

冇所謂,Harris應該會全球產
你漏左南北韓,塞爾維亞/科索沃
感覺唔好,MSM日日抹黑
你覺唔覺有班左癌打手完全講唔到賀雞點好法?

賀雞可以去到參選成個月,到依家都都唔出政綱
只要係民主黨出黎, 話知你一舊屎去選, 都會話舊屎幾好
二奶扮黑人形象好 所以受歡迎?
冇,你可以自己上佢官網睇
你屌得落?
美國總統喎 你EAT過未先?
Anyone But no Trump
美國人你地聽住 呢個結果係無地選擇的 將來的後果就由你地自己去承擔, 我依家突然好想中共嗰種專制暴政突然降臨到美國人身上 睇住佢地大呼小叫 然後我只會瘋狂恥笑 落井下石咁指住佢地黎笑
前日睇Harris 現場直播集會講
對住啲選民話唔需要 理會佢有什麼 政策
總之11月5號 投美國民主黨domestic一票
有咩政策 佢當選之後就會畀surprise 美國人
總之一定要全力 阻止Trump 當選
如果Trump 當選 美國必定滅亡
之後講咗句
'We're not going back':

之後全場歡呼
而家美國佬食大麻 同毒品 食到high撚咗
尤其班後生新一代同埋班黑人
絕大多數 都係冇分析批判能力

係人都知Trump 係唯一選擇
大前題係有理性批判能力

仲未計大量嘅新移民 例如墨西哥走過去嗰啲
基本上佢哋 只會投美國 民主黨
都係嗰句anyone But Trump
就係美國Z世代 及唔少美國大學生共同指標
型像吹出來,你幾時見過佢 live ,近代最差 VP ,2020 支持率低過 5%,咪玩啦
當然變差,盟友冇得做freeride,要出錢;今次俄烏戰,冇得走,要出錢
我無話trump 做得岩唔岩喎
針無兩頭利, 佢咁做既副作用同樣明顯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞