最新民調顯示 賀錦麗幾乎所有搖擺州都領先川普

166 回覆
46 Like 61 Dislike
CNN民調:特朗普勝出總統辯論!
https://lih.kg/3727905
點解俄佬翻身,呢幾年民主黨執政結果全世界打到仆街喎,牙侵帶隊個幾年邊度打仗呀?
年年都話贏硬架啦 仲信
咪就係trump 當年養大,你對中俄朝好,一定和平架,最好你中門大開
特朗普賓州重創
班反侵賤畜票都冇,講經就有佢地分
睇到連登班榮譽美國人好嬲好嬲就想笑
俾cctoy撐得都輸咗一半
和平唔係大於一切咩同埋你意思係咪為左支援場本身可以唔打嘅仗我每年課金俾外人唔搞返掂自己啲經濟同通漲係完全冇問題嘅事
trump 執政幾年同盟友關係變差
背刺庫爾德人, 令美軍誠信聲譽係當地跌到谷底
同歐盟離心離德, 連澳洲呢啲忠誠盟友都不滿

呢度唔討論trump 既行為有無道理, 只係指出美國係佢在任期間同盟友關係變差, 而係國際上既影響力減弱, 而美歐不和多少係有助長普京既野心

唔係話所有野都係trump既責任, 國際局勢顯然唔能夠用單一因素解釋
但單單因為場仗唔係trump 任何開始唔代表佢無為做成呢個局面
唔撚明點解咁多人反川普
時事台而家都唔係個個撐佢啦
佢唔撐烏
佢賭盤都輸好多
好多人因為烏克蘭唔想佢做啦
你老母停經係咪又係連登仔燈
輕鬆砍下
班友就算侵唔撐烏都照含
上屆已經示範左一次
講到贏硬咁 咩造勢大會好多人
岩呀 都唔知美國做咩係南海同台海立場咁撚硬
大家乖d就得啦 乖d中國咪唔會係南海收保護費
問題係果個係希拉里
呢舊垃圾只係雞, 出黎做show都on99咁
就算民調唔準話呢舊垃圾佔優都好撚離譜
今次好大機會係Deep State嘅假民調
我信㗎,我真係信㗎

仲有侵律師 叫人準備糧食同水嘛
燒山呢排係咁話侵輸硬
結果希拉里真係贏普選票喎
但最後由少數派侵當選美國新美國
收到風班侵粉當年儲嘅糧水食到而家都仲未食完
成功抗通脹 侵爺好野!
fool me once , shame on you
fool me twice, shame on me.
有啲連燈仔俾人呃三次,仲要吹捧第四次,已經唔識講
有T車教主Endorse 定啲來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞