母女聲稱被銀行呃咗$27,000 女兒終自首

853 回覆
1275 Like 18 Dislike
條友真係重度
點解會覺得可以呃到
條女P圖果陣係咪覺得自己係天才
小時偷針 大時偷金
盜竊,詐騙,虛假文書
送佢入去thank you sir 唔該同學
等佢知驚就差唔多
東張都唔係傻
有話過張單啲字唔對齊
洗濕左個頭好難搞
你咁弱智都知啦,個老母點會唔知
簡直蠢到豬閪啦 正常人成件事發酵到咁上下應該都大概懷疑一下係咪自己有嘢做漏咗 再去check返每一部到底有啲乜嘢疑點
佢老母就唔係嘅 由頭撐到尾 仲要聽佢把閪聲撚定嗰陣時同啲銀行職員或者差佬對質嘅時候串串貢覺得自己啱撚晒

佢老母仲話因為嗰三萬蚊好多日瞓唔撚着 屌 聽到呢句都知成個家庭又蠢又窮 屌你老味 你話三十萬我都覺得情有可原 點知咁撚樣就囉囉攣瞓唔撚着

個女又係 蠢撚到豬閪 俾我知道自己老母玩到咁大第一時間就撳住佢啦 仲要喺電視機面前去到最尾都仲要講大話話自己冇P圖

不過就唔知佢係咪坐硬監囉 如果咁樣坐嘅話就真係好撚唔抵 先唔講乜嘢 你女仔人家 雖然好多連登仔話佢又肥又盛 但係基本上識得打扮 抌本少少買靚啲嘅化妝品化返個靚妝 戴嗰啲網紅臭閪大眼仔colour con 加個淫閪假眼睫毛 再着得淫賤 求其做援交 肯撚定好多人幫襯 唔好咁天真以為肥妹冇市場 大把撚樣專係食大波肥妹 大前提要打扮囉 基本上有化妝冇醜女 三萬蚊?勤力啲 半個月就搞掂啦
肥婆大波cosplay有市場
呢鋪真係屈哂機
上庭應該唔止駛27000
話跌左咪算囉揀最複雜條路黎搞,花式自殺
太大貪
上面有人話翻睇上集係個女碌左老母卡所以入返錢落老母acc,如果話跌左咪一樣要拎返出黎

依家好啦坐監老母唔會鬧佢仲會為佢而喊
識生唔識養窮人係咁
笑左
而家變左找最貴既卡數
個老母都有問題
養幾十年都睇唔出自己個女會呃自己
可能領養返黎
on9
東張第一次打比個老母
佢仲好自信咁話仲查緊

第二次打比佢, 應該東張爆比個老母知
個老母即刻急住收線
應該即刻打比個女問
博減刑
破案
宜家銀行開FILE要查 有得唔自首咩
老母最慘,親手送個女去坐監
2024屈機新義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞