「三星狗不敢面對」 有youtuber拆解「綠線門」 重發現三星電話係會「自然分體」!

139 回覆
191 Like 44 Dislike
apple就話少量case就ok, samsung就講到一定有綠線,完全冇數據支持龍門任你擺啦想點吹都得
iPhone有綠線係用家問題,因為iPhone設計咗過熱就會自動熄機,試過拍片10分鐘就知
iPhone 過熱 會有過熱警告 之後唔比你用部機
條片最後咪講咗三叔有寫手門,仲俾人罰咗
香港都好大機會有
咁我全家由單春年代開始用三叔都冇試過綠線又點計
個人經驗三叔用無線充電部機會好熱, 比較易出事, 用有線快充都冇咁熱, 大家可試下
Iphone 出綠線 - 少量
Samsung 出綠線 - 大量

用口up ???
我覺得韓國人做得出呢d 野唔奇

但我有部note10+出個下買 到而家日日過屋企都用黎睇片
沖涼都係拎埋入去
除左粒電去得快d 無咩其他問題
即刻諗起當年部67
apple肯同你免費維修嗎?
基本上綠線最多都係果堆貴機
由以前note到S系到摺機都好多綠線問題
Samsung 排線設計用料
得登設計1-2年之後就自然死亡
好仆街
韓企日企都係, 只能夠買返同一個財團嘅產業鏈上下游嘅產物
固有訂單, 無競爭嘅產品就係又貴技術又落後
所以呢幾年先比中系3C產品+電動車打到佢哋一棟都無
唔㩒用幾靚顔色都冇用
我而家反而想啲機用京東方/飛馬OLED mon
Xperia 5 II咪下游
綠線災情仲犀利過Samsung
而家國產panel都唔一定安全
咁比番LCD 我
燒印都唔會有
三叔咪一樣有過熱警告
講到IPHONE獨有咁
人地上邊講iPhone過熱
邊撚到有人講三星冇 咪衝出來柒
而家你屌三叔綠線
人地咪話IPHONE都有
IPHONE都有綠線但你話有過熱警告用唔到
我咪好心點出你點柒囉
三叔都有過熱警告一樣會有綠線囉
on9完未
日履萬姫
• 1d

iPhone有綠線係用家問題,因為iPhone設計咗過熱就會自動熄機,試過拍片10分鐘就知

屌奶星 人地講iPhone過熱會自動熄機

我出來指正iPhone過熱 會有過熱警告 Lock機 唔係自動熄

冇人提過3星冇過熱警告
上邊講iPhone會有過熱警告 唔係自動熄機
兩樣野來

屌你老母 睇下人地講緊咩先出來柒啦手
其實iphone過熱都有自動關機
唔好以為無
大陸機始終都係大陸機
根本唔關電池事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞