「三星狗不敢面對」 有youtuber拆解「綠線門」 重發現三星電話係會「自然分體」!

139 回覆
191 Like 44 Dislike
https://youtu.be/GT470L9Jfso?si=mGYRrheCOH8e1YbI

條片本身重點係講綠線門
佢個分析係電池膨脹 壓爆所以造成綠線
之後佢引用一個
外國youtuber 本身勁多手機收藏
佢將佢所有電話 放係同溫度 同濕度既環境
發現 大量三星會「自然分體」
全部都係電池膨脹

姐係簡單講 你唔中綠線門 都會中電池膨脹
上網發問 重會遇到三星專門打手 來fake鳩你
話係60hz 同 120hz既問題搞成咁
點解佢成日電池出事
傻鳩係要堅持用自己野
咁大間廠,講唔通
爆足咁多代
爆到上曬新聞 全球回收 比人地航空公司公禁止上機

都重唔認輸

依家重整爆曬自己啲Mon

人地其他品牌 用佢mon唔見有事

得佢自己係咁
綠線真係痴撚線,行入間餐廳,用samsung 機一半人有綠線
1900萬follow既 鬼仔YouTuber
出左條 三星 「自然分體」片

https://youtu.be/OfM0GqsIB6c?si=dwW0eAEu5Sisn5GG
問題就係綠線已經係附帶傷害

第一個原因係 電池膨脹緊 遲下機背玻璃都爆埋

姐係即係

個人簽名

───────────────────

渣 slow左咁多
頭先系統更新緊。
比負評個班係咩心態?
一係收左錢三星打手
一係用品牌產品可以用到有信仰既無聊弱智人士
罪大都奶嘢
好心罪大復古用返sharp lcd
執晒廠咁濟
lcd又厚d耗電d對比度全部都輸
唯二贏勁長壽命冇頻閃
對手機廠嚟長壽係缺點最好年年換機
我用iPhone
iPhone柒 都會開post屌

依個post 基本上都冇爭議空間
都走入來比負評
班人洗唔洗咁死忠
之後佢引用一個
外國youtuber 本身勁多手機收藏
佢將佢所有電話 放係同溫度 同濕度既環境
發現 大量三星會「自然分體」

係, 好似係2022年check話部Galaxy S4自然分體
打手死忠係咁 日日屌iphone 但呢d又扮睇唔到
條鬼仔片我都post左上來
爆左勁多部

摺機都爆
iPhone 用Samsung oled 反而無事/少出事

而Samsung用自己mon就大機會出綠劍

原來又係因為個on9電池頂壞個mon
全世界乜嘢公司都可以撚,係唔可以撚Apple
三星撚鳩自己啲客大把前科,但佢應該唔敢撚鳩Apple
台灣又係外判cs同維修

咁大間公司都外判呢啲售後服務,食屎啦Samsung
其實OLED全名係Organic Light-Emitting Diode,本質上就係消耗品,一路用就會一路分解越嚟越暗
咪兩樣野炒埋一碟 當有道理
唔係叫你煮餸
由S20去到宜家每年都有呢個問題但完全冇去解決
其他andriod 電話廠唔爭氣,samsung再垃圾都係大把人用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞