張敬軒 HINS (154) 又喺澳門開演唱會啦

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
容祖兒下年仲要開澳門10場,連續開3年,永遠唔完咁
咁張生下年仲洗唔洗開澳門?
一簽簽三年,開埋出年就無
唔知軒係咪
之前聽講軒開兩年,但佢29場有少少奇怪
祖兒就下年頭澳門再開,年尾香港再開
又咁講 軒只係一個歌手 佢唔係你朋友家人 佢無必要show哂最真實既佢比你睇呀
有時唔好太投入係追星 會過度美化一個人 佢展視比你睇既野都係好既一面 但人都有缺點同自己黑暗面都唔需要show哂比全世界知嫁
其實睇完呢篇文,我嘅感覺係
曾經咁鍾意,點解離開嘅時候要選擇用公審佢嘅方式呢?
追星有人走、有人留
係好正常不過嘅現象

有時唔好太執著睇啲未完成嘅事 然後放大
佢咁多年各方面做咗咁多嘢 只要係佢願意做 佢ok我ok
再者軒只係歌手 好多嘢唔係靠佢一人之力想做就即刻做到
我敢講 佢呢二十年對fans/音樂嘅付出唔會畀其他歌手少

我好簡單,一日佢仲願意喺幕前演出都會感恩
唉 愛嘅反面就係恨
agree with you 一路以來佢為香港又好為樂壇都好 仲有為fans付出既太多 好多都唔使佢咁親力親為 所以我係好appreciate

即使好多野明知係做水魚 我都會照課金支持佢咁解 前題係自己Afford得起

利申 多過8張nft既水魚持有者
我唔會因為果幾皮野去煩佢 錢無左咪再揾

佢一日仲唱到歌而我又feel到佢份熱愛音樂嘅熱誠 我都會繼續支持
sor 覺得佢有啲情緒勒索
其實佢要走咪走囉
按錯推文
對唔治
而家儲受仔卡嘅妹豬知唔知佢以前啲衰嘢
勁撚on9 真係仲俾錢抽埋啲垃圾卡 智商稅
不過近年無新歌又狂轉下主題又又又開show真係駁唔到 雖然我都仍然會去十月澳門
真..
想講啲卡係勁撚核突🤮
正正係呢個原因
我今次係咁多年來唯一一次冇撲過飛
兼且無可惜嘅感覺
覺得係不外如是又係嗰堆嘢
仲可以慳返食住行所有洗費😟😭
真係佢唔攰我哋都已經攰
已買尾場
唉 好灰心 每次都咁 我都係好後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞