張敬軒 HINS (154) 又喺澳門開演唱會啦

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
[member]
同意...個人覺得開完NEXT 20 應該就唔好再開咁密先,
你話巡迴就冇所謂
Revisit 你話主打Sidetrack...又唔覺得係完全Sidetrack...
都算...23,24都仲開緊澳門, 又唱返果堆歌就開始過份

做下新歌, 出下新碟, 又唔係要你一年一碟
不過入左蛋記變成咁都唔覺得出奇,
NEXT 20咁成功就比哂蛋記籍口開SHOW開SHOW開SHOW
始終今時今日商家佬角度都係有錢賺盡先
[member]
睇番post真係幾同意佢講
「我最後悔就係搞左hcfc」
吃力不討好
搞fc都好 一定係有人買到有人買唔到飛架啦…
已經搞完等你地比係外面途徑易左買飛…
雖然系統係唔完美 但佢都努力過啦…

佢唔搞fans club訂飛咪唔洗煩囉…
你哋食黃牛咋嘛 佢又無損失既
咁課咗3000蚊(以上)一早去排隊買飛都買唔到
的確好躁嘅
IT/程序上如果可以改善就最好
而唔係佢話盡力大家就唔追究

但有啲說話真心over咗囉
真係唔鍾意佢開騷咁密/覺得唔好睇
可以唔駛嚟搶飛
皆大歡喜
有冇人禮拜日會去英皇檔嘢但唔買膠
求幫薄酬
後悔就摺左佢啦
賣咁多質素咁差既野 出埋現金卷
俾人升金會員入去幫佢試server
出黎扮下慘就大把人當咩事都無
仲有你依啲唔知付出左幾多既人體諒
每次HCFC出事有人投訴都用情緒勒索呢招
啲銀會員或者無乜付出都買到飛既走出嚟慷他人之慨緊係大聲啦金會員有邊次唔係俾人嘲諷
因為佢地無經歷到年年課到金會員入去買飛卡住
nft 買完出d閪邊飛 最錯咪就係無拎d錢去買bot 買牛 搵代搶囉
聽朝係咪又可以等睇1分鐘BOT掃曬啲飛
張敬軒先生
平時出event啲刷鞋仔唔敢問,我想問

叱咤政綱隻碟
2024第二季都就黎完,請問隻碟係邊?
定你上年打錯係2025年第一季先出?

即是呢,如果你閉關都無靈感寫歌唔怪你,ig update句都受
但是呢,你忙完一個又一個演唱會,呢個係你出唔到歌係主要原因? 但ig仍然0 update
不過搞咁多場,第二季live in alberose個線上音樂會呢?影都無喎,定係我仲要信你,得返1 0日會搞得成?

你知唔知道上年你班fans為咗推你上最男
真係出盡力,一啲明知係人地fans都叫佢投你
你而家咁樣,點同人交代呀?

無諗過張敬軒既政綱,同啲政客一樣,講一套做一套

btw hchc可唔可以unpin最男張圖
每次見到幅圖都覺得俾人呃
呃完我就呃埋身邊既人,每次睇都覺得內疚

Hcfc內部野每次講每次都會嬲,而家連講都唔想講
如果你真係後悔搞hcfc,不如hcfc同nft一次過執哂佢,退返錢俾啲fans

大家做返一個對你無要求既路人
聽日佛系搶飛 買唔到就當我今次同佢冇緣 諗起自己都幾可悲 第一日開FC就入咗嘅小fans 原來到頭來都係淪落到呢個地步 我心入面呢個黑色波波就嚟大到變氫氣球 可以放邊呀張生
原來12點先開始賣, 睇嚟又要賣到夜晚先完
上次優售都等到兩點幾三點 啲人先開始入到
LIHKG得一個Pin唔夠用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞