張敬軒 HINS (154) 又喺澳門開演唱會啦

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
淨係要大陸市場算啦 賤種公司
咩事
隻彩膠用gmail全部收唔到
同埋淨係喺小紅書答問題服侍大陸人
睇蛋記最新post 完全唔覆 小紅書就秒問秒答
好撚仆街
應該大部分香港人都係用Gmail
仆街嚟
香港人係地底泥啦
不過是但啦經理人咪又係咁
話時話姓李嗰件去咗邊好耐冇提過佢咁
你要去小紅書先搵到佢好似蛋記咁 同啲支那fans/牛相親相愛緊
原來個IG轉咗做Private
好似private左一段時間了
Unfollow咗佢所以唔知
厭棄香港fans見到有人話小紅書有人買膠八中五
抽8中5? 到時又炒返俾香港fans
高層 楊生mani Shirley
軒祖
勤 twins
Waiting Lemon 古 Kenny gin
小巧 泳兒
其他

原圖清楚啲,但傳上來blur咗
https://hk.news.yahoo.com/張敬軒澳門演唱會加場又爆-破紀錄今年開足十五場-055343357.html

軒仔表示十分感恩,「真係好多謝大家嘅支持,加場係為咗買唔到飛嘅朋友仔,希望佢哋今次可以買到。今次演唱會主題係第三章,倫敦係第一章、舊年係第二章,今年係第三章嘅「THE PRIME CLASSICS」除咗集合咗過往幾站嘅特色,演繹自己嘅作品,亦會演繹其他歌手嘅作品,加入一啲新嘅元素喺入面,希望每一次嘅演出,都令觀眾有新嘅體驗。」

唔知到最後有幾多係Dahlia嘅歌 可能到最後都係酷愛 春秋 只是太愛你
真係唔使有期望又係垃圾街客大哂
好彩買唔到
等睇啲垃圾on9觀眾又撘嗲佢慢慢嘆
其實入去當睇馬騮戲咁睇呢啲人都幾好睇
成班生蕃咁
希望有細榮個show會好啲
Everything comes with a package.
頭先係眾多廣告post入面睇翻你個政綱
做唔到就唔好比承諾人
唉屌唔想咁講 但真係失望
希望隻album係in progress…
細榮都阻止唔到班天龍人周圍倒屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞