馬會如果仲想自己個機構有公信力, 即刻炒左譚志源.

248 回覆
833 Like 67 Dislike
靠關係得啦 讀咩書啦 識人好過識字
馬會開盤口好就得
你請乜撚關我撚事
譚志源言論, 根本同共產黨主旋律相遺背, 此等言論不但暴露馬會內部職員文化私相授授之惡習歪風, 更是否定正直青年人努力學習向上的決心, 對社會穩定有更大損害.
堅決要求香港共產黨向馬會追查到底, 馬會有必要向譚志源及其餘黨作出嚴懲及更新育.
譚志源言論, 根本同共產黨主旋律相遺背, 此等言論不但暴露馬會內部職員文化私相授授之惡習歪風, 更是否定正直青年人努力學習向上的決心, 對社會穩定有更大損害.
堅決要求香港共產黨向馬會追查到底, 馬會有必要向譚志源及其餘黨作出嚴懲及更新育.
你知唔知馬會小圈子到唔係有錢就入得
入得馬會都唔係好人,之前去interview 個executive 閪到仆街
有咩問題
事實識人好過識字
但唔識字無人會想識你,除非想識你老豆
馬會依家仲喺香港存在得
肯定畀港共收編咗啦
仲洗鬼要乜嘢公信力咩
你知唔知馬會會員點入會?

就係識人好過識字
唔賭唔買六合彩
蛇鼠一窩 利益輸送一條龍
有名你叫狗會
有撚公信力咩
轉頭開返期過億六合彩成堆盲毛排隊啦
佢無迫你入喎
你自己貪心想以小博大怪邊個
正正經經去戲院買飛好過啦
走去益狗會
成個狗會都係咁架啦
唔好話狗會啦
以前留低既英資都係不遑多讓
cx hsbc tk jd...
無人無墨唔洗諗住會入得去做
馬會要公信力有乜用?

多啲公信力就多啲傻仔落馬會盤?

簡單一句 移佐民未 收你皮啦
有撚咩
咪傻啦
管理層會寧願吉左個位
等啲a仔a女有幻想覺得自己可以坐正
然後就幫公司仆心仆命日日做到狗都不如咁款
然後一夠鐘公司就飛起班傻仔空降個皇親國戚落黎
下年就再請過啲傻仔fg再玩過
大機構高級啲位全部都係咁玩
不過咁公開咁玩就真係第一次
咁痴撚線咁公開講就真係大開眼界
咩公職? 馬會關公職鬼事
采你都on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞