馬會如果仲想自己個機構有公信力, 即刻炒左譚志源.

248 回覆
833 Like 67 Dislike
譚志源言論, 根本同共產黨主旋律相遺背, 此等言論不但暴露馬會內部職員文化私相授授之惡撚歪風, 更是否定正直青年人努力學習向上的決心, 對社會穩定有更大損害.
堅決要求香港共產黨向馬會追查到底, 馬會有必要向譚志源及其餘黨作出嚴懲及更新育.

dllm共產黨, 比隻好牌你上, 快撚d做野啦, 仆街你個街.
但個正評點解係10:1?
佢張野寫左8月會派, 我希望馬會唔好寄黎,
等我比d野海關+消委班仆街做下.
譚志源言論, 根本同共產黨主旋律相遺背, 此等言論不但暴露馬會內部職員文化私相授授之惡習歪風, 更是否定正直青年人努力學習向上的決心, 對社會穩定有更大損害.
堅決要求香港共產黨向馬會追查到底, 馬會有必要向譚志源及其餘黨作出嚴懲及更新育.
Cctoy開親呢啲post都好好笑
2024人哋仲要care 你班npc 既意見
譚志源言論, 根本同共產黨主旋律相遺背, 此等言論不但暴露馬會內部職員文化私相授授之惡撚歪風, 更是否定正直青年人努力學習向上的決心, 對社會穩定有更大損害.
呢條賤種正正代表佢只係靠人脈關係做到馬會高層
根本自身係一條無料廢物
堅決要求香港共產黨向馬會追查到底, 馬會有必要向譚志源及其餘黨作出嚴懲及更新教育.
講事實。 你出黎做過野未? 講官腔又話人官腔,你都幾on9
其實呢樣野一直都存在嫁啦
只不過唔會有人做到某個職位都仲會咁樣講出黎姐
我聽到都眼突
竟然公開講出口
公職人員職位同人講識人好過識字
呢個事實係好明顯
但係有啲事實係寧畀人知,莫畀人見
做到咁撚出面不如直接炒晒班pr啦
反正pr都無撚用
而家講緊一個公職人員職位
狗會本身撚有公信力咩
拎公職人員身份同會員身份比
其實馬會使乜要有公信力 咁多傻閪俾錢佢
馬會係公共機構
馬會職員係公職人員
首先馬會唔係公營機構
馬會係公共機構
唔好攞你自己認知嚟改個term
因為哩句,我畀正評你,加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞