[ONCE]TWICE討論區(1) 2016 MAMA in HK你準備好未?

1001 回覆
111 Like 5 Dislike
<blockquote><blockquote>聽日收工先去係咪冇機

朝早機
諗緊朝早要幾點去到 住好遠</blockquote>
聽日一定好多人 唔止twice一班
ioi好似同機</blockquote>

咁睇黎聽朝先去即係唔使睇

唔係個個都會早一晚到嘅,你自己諗下幾點去喇

聽人講個出口改細咗,仲有個記者區

豆同sana 今日去左行街

其實咁著好似仲引人注意
豆唔好整番上年個頭呀拜託
<blockquote><blockquote>聽日收工先去係咪冇機

朝早機
諗緊朝早要幾點去到 住好遠</blockquote>
聽日一定好多人 唔止twice一班
ioi好似同機</blockquote>

咁睇黎聽朝先去即係唔使睇

唔係個個都會早一晚到嘅,你自己諗下幾點去喇

聽人講個出口改細咗,仲有個記者區

以前都係呢個位,轉左一排新位又裝修,所以又轉返呢度

新飯留名

特約記者報導機場現況 得對面企得 左邊隨時會趕走

支持做固定嘉賓

Sana既傻氣真係好適合呢種有d知識性既節目
個反差感好強烈

咁既天氣企一晚

咁既天氣企一晚

巴打加油
我發覺此post大家特別鍾意嘅
都好平均 冇話偏邊個特別多
但估唔到會有咁多人鍾意oppa

定延世界第一
Sana Mina 第二

其實個個都鐘意

巴打

佩服 多唔多人?
依家黎緊

巴打

絲打

巴打

絲打

加油呀

巴打

絲打

加油呀

好想去 聽日嚟會唔會太遲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞