[ONCE]TWICE討論區(1) 2016 MAMA in HK你準備好未?

1001 回覆
111 Like 5 Dislike
<blockquote><blockquote><blockquote><blockquote><blockquote>[img][url]http://pbs.twimg.com/media/CyCUuxjVEAApRMR.jpg:large[/im][/url]
呢面出埋official web版嘅話就唔理個面

平巴辛苦你鳥 </blockquote>

平巴 多謝你呀 好溫暖呀
我延好靚呀</blockquote>

問過我未 </blockquote>

未問呀 趕唔切就已經泥足深陷</blockquote>

下次記得
</blockquote>

定延世界第二

會唔會太靚
留個靚名先
定延momo娜蓮是咪最正shesheshe?

大三角
當家姐同oppa一齊就momo呷醋
當momo同oppa一齊就家姐呷醋 (成日發生)
但當家姐同momo一齊 oppa就去咗撩其他人
例如oppa 首席迷妹孫彩瑛
又或者係揀oppa做新任理想型嘅名井南
留名
呢度會唔會有人有plus id多
Twice又喺出邊俾人狙擊

仲未習慣?live差自然會俾人鬧
但你知道自己點解中意twice 點解會飯就足夠啦
下下要睇人點諗好辛苦姐

多賢個頭好似key落去咁

好正
[img][url]https://media.giphy.com/media/11vt5Dy8Heh2Fi/giphy.gif[/][/url]

摸魔

子瑜拍佢patpat上面
但佢就突登打翻正patpat

sheshe團

呢團sheshe咗好耐

幾時會有盡頭

咁戀期過咗後

做once 要有强心臟
多人討論下,批評下都係人氣既表現
終於入到黎留名
人講乜咪由佢
實力唔好我哋都承認
咪希望佢哋會用心啲變好
唱功我都相信可以練翻嚟
樂觀啲 唔好介懷路人點諗
Once做好份內事就夠

做once 要有强心臟
多人討論下,批評下都係人氣既表現

高燈仔 逢紅必反 越燈越勁 是常識吧
人紅自然是非多
有人討論總好過無人理
有d人總係要踩低人
我地都管唔到
自己知點解鐘意twice就足夠
Live唔穩一早就知
但每次cb 都睇到佢地係有進步
俾多d時間佢地啦
以宜家嘅行程編排
練習時間都唔會多
留個名先
an 機既巴絲大家好 等左你地幾日啦
豆好似v 話12月頭岀 melody project
唔知禮拜尾有未呢
豆好似v 話12月頭岀 melody project
唔知禮拜尾有未呢

開埋v提人睇應該不遠矣
有冇人會去接機同送機?
有冇人會去接機同送機?

聽講好多大神去

https://twitter.com/JYPETWICE/status/803470900465012736

Oh My Girl前輩們的公演 在後面偷偷觀看的娜璉定延志效!
cr.enneagon1020

OMG飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞