[ONCE]TWICE討論區(1) 2016 MAMA in HK你準備好未?

1001 回覆
111 Like 5 Dislike

偵探瑜

得戚樣

奸笑
我想知係咪真係有人無ac但又會係Hkg+俾錢?

因為唔想睇廣告而買左

用左link三個月因為想pm龍巴先開ac
好想睇返高登啲once點,但我淨用電話上

偵探瑜

得戚樣

奸笑

因為唔想睇廣告而買左

溫馨提示,龍巴已改名到林娜璉
好想睇返高登啲once點,但我淨用電話上

一啲等緊an版一啲就無左isp
唔好意思test一test貼圖

好甜
新飯終於有得留名
留名

5周期間真的很愉快。對吧ONCE們? 但是,現在還有未完結的活動! 有TWICE TV4,有Starcast,有V,有MAMA..冰冷的冬天裡與TWICE一起溫暖地過吧!
cr. enneagon1020
TEST
Starcast係咩黎?
Running man 予告佢佢好大黑眼圈
果陣真係好辛苦
豆MELODY PROJECT 好似係唱呢隻
https://www.youtube.com/watch?v=sjFNeQyUfQg

官twitter叫你地去推介啲歌俾佢地呀

今天也是志效來做晚安問候!
TNIGHT! ONCE們!
cr. enneagon1020
留名
有冇人會去接機呀
https://twitter.com/nae_twice6v6/status/802833977669058560/video/1
點解要咁樣check心跳

個focus去左小朋友瑜到
有冇人會去接機呀

幾點啊?
有冇人會去接機呀

幾點啊?

我都唔知 所以上黎八下
有冇人會去接機呀

幾點啊?

我都唔知 所以上黎八下

唔早一晚訓機場既唔洗去,無謂浪費幾十蚊乜都睇唔到

因為唔想睇廣告而買左

溫馨提示,龍巴已改名到林娜璉

龍巴遺忘咗我
你哂時間按機不如買睡袋準備瞓mama紅地墊

佢地應該會早一日黎rehearsal,瞓完一晚接機,再直接去mama再瞓,直落睇mama,順手送埋機
三日兩夜,酒店錢都唔洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞