馮德倫答應姜濤執導MV原因:咁靚仔點會唔應承

223 回覆
35 Like 181 Dislike
上埋CNN,NBA咪一樣冇人理
跳舞都係肥撚到隻豬咁,油油膩膩,吹大就一定吹大左架啦,港豬值得擁有
鏡狗班垃圾頂流上到位其實係印證香港各方面包括演藝界既沒落
如果係正正常常就唔會紅到啦
上CNN講埋Canto pop king , 知唔知醜架
成日吹自己好撚鍾意打籃球但咁嘅身型
比d包容佢啦。。
閱讀理解5**
畢卡索?
絕對空虛...無人觸摸似廢堆
一直等緊
希望有生之年有機會睇到
咁嘅職業態度,抵畀人串啦
老馮型咁多串人?
你就肯撚定冇乜朋友邊會有人想同你做朋友你有朋友洗撚日日打Pokemon睇mirror咩
會唔會你先係 打pokemon大把人打 追mirror 大把人追 點會識唔到朋友 你就唔同日日都要揸uber搵食 識唔到朋友
條白卡俾我撚完唔敢jer我你係要嘥時間同隻公屋垃圾講咁多做乜你要搞清楚,如果男嘅追mirror得一個可能性,就係本身都係個垃圾,見到12隻垃圾上到位就妄想自己都有機會跑出,所以唔撚洗理隻廢物公屋仔,地底泥黎
你真係好撚慘我就住海景私樓,你就住公屋你嘅人生除左Pokemon同mirror就冇任何價值,講真你唔識Benz係咩我唔怪你,人名都認唔到都唔怪你,公屋仔點會識分油車電車為撚左隊垃圾做到咁低賤其實真心明點解你會係公屋仔,老豆老母教到你咁撚beta
你真係好慘 星期日都要揸uber揾食 海景私樓都叫到自己好有錢 不過你人生仲慘 冇朋友淨係識上連登做反駁隊
屌鳩Viu狗反而係反駁隊弱智仲大大聲Viu後面咁撚紅,你咁撚迷係咪即係五毛海景樓點都好過你同你老豆老母幾條友住間爛鬼公屋一條倉魚分三日食掛垃圾屋企生隻垃圾仔,你老豆老母真係拉撚埋你條廢物早日燒炭算啦
你星期日返緊工就咪鬼覆啦 你慘到星期日要返工 你老母老豆有冇教你唔好揀星期日要返工嘅工 定你老豆老母一早死撚咗冇眼睇你?
你邊隻眼見到我返緊工成撚日發作做乜,返去打Pokemon啦kam 撚到
俾我踢爆咗星期日返工嬲嬲豬 你揸uber都揸咁慢好心死咗去啦
次次聽到把死人聲就打冷顫
投胎返幼稚園學下發音先再出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞