馮德倫答應姜濤執導MV原因:咁靚仔點會唔應承

223 回覆
35 Like 181 Dislike
搵食啫
認真講反話
我都覺
似啲靚女, 起勢讚個肥婆人美心善, 其實係突顯自己又靚又nice
mv又抄
有錢唔執咩
Stephen理解當中原因,道:「阿姜可能唔係好明拍攝嘅困難,例如一決定咗要做啲乜嘢,就要時間準備,好難去改。其實以後拍得多,阿姜就會知道,又或者參與多啲幕後就會知道當中困難,會明白。」Stephen也溫馨提示姜濤:「下次早啲瞓覺,唔好咁夜text我,有時我唔記得熄機,就畀你嘈醒,下次臨瞓唔好諗咁多嘢,同埋唔好飲咁多咖啡。」

句句都有骨
型都無用啦
佢同地獄黑仔王搞基架
意思係話,你出道五年,仲咁on99
佢好等錢洗咩?
成篇報道都係彈緊對方
上唔到大枱咪呢啲中二野

你諗下Stephen拍特警新人類嗰種成熟真係男人睇到都扯扯地
又係呢種長衫加帽造型
好悶
唔係同阿Sam搞基咩?
見到真人同p圖既分別
佢兩個搞基全個澳門都知喎
仲收養咗一對子女
男嘅叫霆鋒 女嘅叫柏芝
馮德倫最正係笑容喎 個期講型 順流逆流 恭碩良 咪仲撚型
咪鬼再合作啦
咁春天哥真人係靚仔同型
Stephen理解當中原因,道:「屌你老母條肥姜乜柒都唔識又指指點點要求多多,大佬啊啲嘢唔撚使準備㗎?你第一日拍MV係新人啊宜家?參與多啲幕後就會知道你除咗識提出要求外乜柒都唔撚識啊。」Stephen也溫馨提示姜濤:「早啲瞓覺喇柒頭,咁夜text我畀你嘈醒喇仆街,你唔瞓我都要瞓㗎,你估我24小時on call㗎咩,出咗嚟做嘢幾年都唔知夜媽媽搵人講工事係好冇禮貌㗎?同埋唔好飲咁多咖啡,你嗰啲係肥唔係水腫,咖啡幫唔到消脂㗎。」
香港娛樂圈真係幾可悲,成班搶奶隻豬
本身有錢仔 去搵個少少錢搵自己笨
佢做導演好多年啦喎
你咁講馮德倫都有

佢哋個代 吳彥祖 馮德倫 霆鋒 陳冠希呢啲十零廿歲已經知道自己返緊咩工要點做人點講野
Btw吳彥祖馮德倫套美少年之戀
感覺其實馮德倫都唔係好想接呢單job咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞