馮德倫答應姜濤執導MV原因:咁靚仔點會唔應承

223 回覆
35 Like 181 Dislike
小朋友著大人衫
肥閪肯定多多意見
上次小克都暗串過佢搞人份詞
應該係因為前肥仔嘅有心共鳴
馮德倫同吳彥祖套美少年之戀我J過。

呢d 閪人kam 撚, 自己唔識又阻頭阻勢
其實佢有d 老雞支持開個patron 自拍扮可愛賺錢算la 度搞人d 創作
完成喺娛樂圈嘅沒落 連馮德倫都要借佢流量出作品
好撚失望 個個上一代都靠痴佢想賺多D曝光率紅多次
講真 首歌本身幾好聽 尤其是前奏 但一聽到佢把聲
屌 ruin哂成件事 不過張繼聰自己都唔撚介紹哂左首好歌 算9數
有冇叫佢減下肥
之前佢拍咩mv自己做導演唔係炒作到全香港都知㗎咩?
啫係又講大話,求其落個名就話做導演啦
去到馮得倫到就即刻露哂底俾人話咩都唔識
《作品的說話》為姜濤的第10胎作品,MV是由姜濤自編自導自演,他在花絮中講道,這是一首關乎所有人的歌,而用了自己經常講的一句說話『用作品說話』去講戰爭,無論是甚麼種族、級別,都一定不想要有戰爭。而這個商場就是一個縮小版的世界,只要有戰爭的地方,當中的人就會做——爭食物、祈禱等等,在商場內每一個都不是敵對,大家都是無辜者,希望宣揚「LOVE AND PEACE」。

笑大人個口,佢識撚導咩,呃佢啲嬸嬸Fans就得嘅
蔡楓華
因為肥巨咋
塊面v撚到
連登口硬撚肯承認姜逼減肥成功未?
點暗串法?
見佢成日同小克合作仲以為關係好好
明褒暗貶
香港依家班頂流藝人出左香港就係畀人恥笑既存在
都唔好話可以攻得入咩海外市場
根本冇人認真當佢地係咩明星

香港果班名人前輩一方面真心奶鏡拎下著數
另一方面其實受人所托幫鏡狗抬下轎宣傳下,幫手推佢地出香港
但冇用,冇質素既垃圾點吹都唔會吸引到正常人

望到香港頂流既fans係班白痴大嬸真係見證到依家既香港演藝圈沒落成點

https://www.facebook.com/100002618877015/videos/1159734255113170/

其他地方既偶像係廣受年青人歡迎
佢地班鏡狗要靠班bad taste冇見識阿嬸阿婆撐
閣下係馮導
鏡狗歌係咁既水準
首首都係咁垃圾
佢啲回覆不嬲都好低質
仲要男人老狗走去迷鏡狗,柒到阿媽都唔認得
本身男人迷鏡狗成件事都已經好柒好kam

姜濤 第16胎𠆤intro似曾相識
https://lih.kg/3758395
又唔見佢緊張自己身型同歌喉
咁多出名前輩幫都咁真西利
搵食艱難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞