每次有明星出大事 都不得不佩服陳冠希當年個種擔當

331 回覆
2075 Like 50 Dislike
邊有轉移 咪駁緊你句嘢
邊有轉移 咪駁緊你句嘢
前面先係論點喎後面寫明btw係補充下順便講吓,睇嚟你唔止邏輯亂連閱讀理解麻麻
On9學希哥有擔當咪永久消失囉

ViuTV同梁振英咪教咗你泠處理先係皇道

泠處理

做gym/做運動

Sell 努力

浪子回頭金不換

當無事move on
我一開頭講女先係 咁有人駁咗句你情我願 後面我同意佢埋咗堆 你就講話唔係 咁你係咪應該駁返講你情我願嗰條友 而唔係我 我閱讀理解麻麻 咁你個腦應該係壞壞地
至於你話佢係咪真係有del,大家都證實唔到我就費事同你講
不過我就選擇相信當年警察調查同法官嘅結案陳詞,信佢係真係有del啦
不過相信你都係話信既係蠢人啦
警察都好信 證明你個人都傻傻地
咁點解希唔係?
當年問notebook 型號張相仲未流出
嗯,你啱
希唔可信,證人亂俾口供,警亂查,法官律師都係蠢人,新聞假
得你最醒
但你駁咗啲女都唔係啦喎
假新聞不嬲都有 係你咁蠢以為冇
幾時有?
你駁咗偷換概念 仲唔係撐你情我願嗰條友?
你覺得
唔係我覺得 係現實有 自己睇多啲新聞先啦
香港點會無人搵

大把女fans肯課金
連fenom道歉褲都有得炒

咁依單係咪你覺得
有人老母係雞,係咪你老母都係雞?
呢單嘢如果喺荷里活發生,跟本就無事,明星扑吓嘢,做吓愛減壓好平常
事情上個整電腦人士冇自認自己recover 只係傳咗上網 自己google下先講嘢啦柒頭 由頭到尾得陳冠希鳩噏 仲有你駁咗點解啲女唔係受害者先
我話你偷換概念唔係講緊係咪受害人
人哋講你情我願係希同女事主你情我願,你就硬講你情我願係希自己願意俾人偷相
你啱警察法庭控方全部夾埋一齊屈佢
你cap黎睇下我點駁先?我係駁你既你情我願偷換概念
仲講法庭 法庭只係睇警察俾嘅證據 警察你都信得過證明你已係一個戇鳩仔
咁人哋駁你情我願你唔同意 咁你駁我做乜? 你同意咗啲女唔係先駁我 明未 邏輯都未搞得掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞