每次有明星出大事 都不得不佩服陳冠希當年個種擔當

331 回覆
2075 Like 50 Dislike
我覺得你駁得on9淨係覆你又唔得?
洗唔洗全部comment覆一次先同得你講?
點會唔係 兩邊都冇另一半佢地鍾意點扑都得啦
啲相又唔係佢自己掟上網
你啱,所有人都無分析能力,得你有
法庭唔接納控方指控都係無發生過既
當年呢單嘢激到楊受成癲 佢有得唔走出嚟認

衰咩
今時今日仲講警察信得過 駁咗女點解唔係受害者未
佢拎部有淫照嘅電腦去維修當然係佢疏忽
你覺得戇鳩就得? 會唔會係你個人本身有問題
我用返佢個邏輯駁佢嘴 關你撚事 你駁得就即係同意佢嫁啦 傻閪
單野20年都黎仲今時今日
我就無講過女唔係受害人,不如你講下點解男唔係先你就真係有講過
非黑即白,叻
阿嬌到而家仲怪哂落希哥度
而家啲美容技術咁好
佢真係想保養返 加化下妝 一樣可以鏡頭前好靚仔
但佢而家根本冇興趣理呢啲野姐
即係都同意女係受害者? 係就係唔係就唔係 冇中間嫁喎 咩叫非黑即白
廿年前嘅手法咪同而家一樣 有變過咩 你真係弱智
we~~~~~~~
應該出一集講
偷食之匪夷所思
我地直情要多謝希哥添啦
少啲出現啫,你當佢真係完全消失咩

2012年 Almost Perfect(30拉緊抱) Andy Lee
2014年 金雞SSS 根本岸久
2016年 打開我天空
2017年 風中有朵雨做的雲 老A(alex)
2022年 密室之不可逃脫

去年,Edison音樂癮起,復出開唱,出席四川成都的音樂節演出,當時其太太秦舒培、女兒Alaia均有在台下應援。而闊別香港舞台十多年的陳冠希今次終於要回到香港舞台,與MC仁、廚房仔組成的「三角度3CORNERZ」將於3月22日出席假亞洲國際博覽館由ComplexCon香港主辦的演唱會,再度面對香港觀眾。不知屆時太太女兒會否一樣到場支持?

ComplexCon 獲香港特別行政區政府「文化藝術盛事基金」鼎力支持,同時更獲香港旅遊發展局作為香港 ComplexCon 的支持機構,一同推廣於亞洲首次舉行的ComplexCon。將於2024年3月22至24日期間登陸亞洲國際博覽館,為全球知名的「香港藝術月」打響頭炮,而「三角度3CORNERZ」是22號晚的重磅嘉賓之一。

換轉係依家年代
連登肯定大讚希哥
哪吒仔?懷孕遠遠多過9個月?
bobo先最正
佢只係話退出香港娛樂圈
但已經係日本發展緊
之後再係荷里活拍戲
根本佢就唔希罕香港市場
Life is a fucking movie
人生如戲啊佢同我講
屌你老母
啲相 post 到個個人都有,佢想避都無得避啦。
黑白兩道都刮佢 想知更多
有病請及早求醫
楊受成帶佢入行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞