每次有明星出大事 都不得不佩服陳冠希當年個種擔當

331 回覆
2075 Like 50 Dislike
記招又話開心
新post又話唔開心
龍哥可唔可以解釋下上一段婚姻係開心定唔開心

或者叫太太講都得㗎
反正佢全部文都係太太寫㗎啦
懷疑樓主失憶明明當時第一時間走撚左去 去到後面單野越搞越大黑白兩道都刮佢出黎先死死地氣番黎

仲有後面話無限期退出誤樂圈 事實係個幾年一直有作出推出想嘗試復出 發現冇人so佢先收皮 但講下講下就變成有口齒話退出就退出
其實係人都會老
你情我願架wo
其實部電腦都唔係佢拎去整 係佢助理拎
你咁講 陳冠希同電腦老細都係你情我願架喎

佢啲閃卡係「被」流出…

如果唔係今時今日你仲開post 估緊佢全盛時期食過咩女…
賤男人唔保護好啲閃卡 俾人偷咗 佢都有責任啦
MC可能有
唔係佢拎...
所以我唔明點解有咁多香港人成日將藝人拍戲果陣幕前形象,認為現實都會係同一類人
之前微辣事件又係,成班盲粉係咁話 “你有無睇過微辣d片架,人地片入面佢地咁善良咁天真,邊似會欺凌人啊~”

我心諗佢地係咪睇得太多垃圾唔識分現實同虛構
On9 希哥係受害者反而要出來道歉
話說 希哥同佢司機個張相 咁多年嚟 都分唔到邊張先係佢本人
咁仲衰 明知有閃卡唔好好處理 不負責任 同中出即飛冇分別
其實玩女人個陣就應該有依種覺悟啦
受到就玩
受唔到就唔好玩
就係咁簡單
警方調查所得,指陳冠希在2006年11月把粉紅色的特別版蘋果MacBook手提電腦拿到中環士丹利街50號地面的eLite Multimedia電腦店進行維修時,懷疑維修人員修理期間發現硬碟主記憶體有裸照而私下複製。[71][72][73] 據報導大部份相片是在2003年及2006年間拍攝的

wiki寫
陳冠希又冇結錯婚 又無玩人妻
全部你情我願點解要道歉
所以當年嘅社會論調
就係希哥係渣男,其他女星就唔潔身自愛
當時嘅老竇老母點接受到自己啲未成年仔女嘅偶像係希哥、栢芝同阿嬌
????
即係老細問準左希哥 希哥OK佢先流出D相?
你up乜撚野????
希哥願意俾部電腦佢整 仲唔係你情我願 你噏乜撚嘢
網上好多道都話係助理龍哥 唔知邊個啱
最記得果日個焦點去哂佢個靚仔樣度,男男女女都流哂口水咁讚
用下個閪腦
Apple to apple 啦連登仔

希哥當年未結婚未生仔女
佢同咩人扑野係佢既選擇
啲相亦唔係佢公開出黎
佢都係受害者之一

依家鄭中基件事根本模稜兩可
人地講緊鄭中基
咁事出必有因
張柏芝本身出哂名臭串大牌又日日遲到
冇一套戲拍完d劇組有讚過張柏芝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞