[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (23)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

大哥有緣再見
呢啲好正常啦
keep返球員每日都操
之前睇J League都係完場要跑
幫手做翻譯
佢同佐迪都係
估唔到
有無問佢幾時解約
我覺得無問題,因為人哋係客隊
中立球迷著咩衫入嚟都唔算踩場
不過好似有人著皇狗波衫去埋馬體嗰區,咁就仆街咗啲
當年曼城嚟踢泥地足球比班英超撚(應該獌/國安奴為主)boo先係唔尊重
冇記錯有班人專登入場「招呼」拿斯利
咁呢個算出師有名
但連啱啱轉會嘅角大同泥格度都boo埋真係over咗
人哋應該唔知邊度得罪你哋
lm
即係伍健借盧比度俾梁守志,同阿路巴連拿翻譯解約?
大哥喺上海做scout喇,上面一定唔止佢一個球員無錢俾搞到要放棄足球
即係著皇馬獌狗就ok
理文大埔就唔ok?

係咪咁嘅意思?

迪美
馬查度 祖 韓仔
樂 慈英
F7 Leon 巴登卡 羅梓

明加做後備先,韋頓步頭重,利亞倫有波底,驚太獨。
防中位完全無人,試下用慈英。
中堅全部都轉身慢,點配搭都係死,要搵曾以行返黎
如果嚟緊理東打亞冠有人著kidchild波衫咁梗係屌
本地賽就…大家都wfc啦
友賽就無謂批鬥囉
九龍城fb改咗名做kcfc
是我的帖文起了作用
即係佢覺得ok就ok
覺得唔ok就唔ok
正在南韓集訓的港超球隊理文,周三(7日)意外撞正韓職球隊FC首爾訓練,眾將更不忘與對方陣中的前曼聯球員、英格蘭國腳連格合照,令人相當羨慕,其中後衞翁煦濤大讚他相當有耐性。

理文為備戰新季,於7月31日赴南韓集訓,其中日前在首爾一次練習期間,意外撞正前曼聯、英格蘭國腳連格所效力的韓職球隊FC首爾,眾人紛紛上前與他合照留念。其中後衞翁煦濤大讚連格毫無架子:「自己撐曼聯,嗰日差唔多成隊走去影相,佢都冇發脾氣,真係好有耐性。」

至於作為曼聯和英格蘭擁躉,中場顏樂楓亦對有機會與連格合照,坦言難以抗拒:「本身唔太特別鍾意佢,但係好想同曼聯球員影吓,始終佢之前嘅表現都好值得欣賞嘅。」提到連格早前曾因狀態、態度問題遭教練質疑,「光頭」則認為需要體諒:「我諗佢去到南韓,同我哋外援一樣都需要時間適應,包括天氣、生活習慣。見佢近期都有得踢,入番幾球波,仲做埋隊長,我諗狀態好咗好多。」

原文網址:集訓遇連格爭合照 翁煦濤:佢好有耐性 | on.cc東網 | 體波 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20240808/mobile/bkn-20240808100055485-0808_00882_001.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3sRETl4xdUHXYtG5wxHvvNnViHIf2kIVMUDcVjbpmxJmRdtq3EqL9sNAk_aem_j2hUqeLREO6Z1QL1YiY9Lg
會唔會去石門工作?
淨係去集郵唔比賽
我有提出論點,你可以唔同意,咁咪傾下囉
唔好咁嘅態度啦ching
呢啲本身就好主觀,我覺得ok但冇逼你哋同意話一定ok喎
著皇狗波衫最多叫on9 咗啲,未去到要影相批鬥嘅地步掛
所以今季會有KC打比?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞