[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (23)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
香港手下敗將
慈英中堅位唔啱佢
亞冠靈丹。
Kiki波衫仲未退到役
傑志後場都大鑊慈英同leon類型太接近,高波輸哂,好難想像到佢兩個對住安尼西保連奴會點巴登卡個衰款都係等季中被處理,甘智健養佢兩季都仲係咁,要外借,開季分分鐘要用返艾里奧

佐敦仔d防守企位係泰國到今日都冇次啱睇嚟佢係傑志都係過客feel,兩季後離隊屌傑志屈佢踢左閘,屌用40歲費蘭度唔用佢

樂仔彬仔都做唔到查理嗰隻分波型防中,後場組織都幾kick

前線反而幾ok祖連奴踢後一格做playmaker有d av緯feel 馬查度侵略性幾強,對版迪米d波係好粗,但係衝得撞得,睇下下季可唔可以用好d,另外兩個新外援仲未睇到好多,但係韋頓睇嚟都幾鈍

呢隊傑志都仲係好幼嫩有排執,新一季都幾難挑戰理文東方大埔
馬查度ok啦
面對面搵啦柒頭 上網搵把撚咩
我哋會好好照顧佢
祖連奴今場幾生
Halo moto
泰利雞得
可能仲差過N年前奧利.....比買合木提上好過
當呢度交配app
呢度撚有女上嚟咩
黃洋在儀式後接受訪問,他表示完成今場賽事後,會返回上海,陪伴家人:「屋企人一直喺上海生活,但因為我長期喺香港踢波,成日都見唔到佢哋,到依家覺得係 時候抖吓,所以今次係屋企人第1次,亦都係最後1次嚟呢度睇我踢波,希望通過呢個儀式畀佢哋知道,我喺香港奮鬥咗咁多年係有意義嘅。」

從2011年起效力「藍鳥」至今的黃洋,坦言對能夠獲球會,安排如此盛大的退役儀式感到驚喜,形容自己在香港的經歷十分奇妙:「我喺傑志第1場波,就係友賽鬥車路士,當時全部球迷都唔識我,點估到眨吓眼就踢咗咁多年,仲做埋隊長。」

此外,「大哥」表示即使自己已離開職業賽場,但強調與球迷間的情意結,不會中斷:「我不嬲都當球迷,係朋友或者屋企人咁去相處,呢份友誼唔會因為我退役就中斷,多謝大家撐足我咁多年。」

上演生涯告別戰 黃洋:當咗球迷係屋企人
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20240807/bkn-20240807223754264-0807_00882_001.html
依啲comment已經分唔到真心定假膠
慈英似乎開季都唔會踢中堅,大戰其實都係要巴登卡/艾搭Leon
反正都係,唔知慈英有冇機會踢防中
學銘條女
健仔你借俾九龍城、港會嗰啲人哋都未必想要
艾搭慈英算啦
又未至於廢
反應幾好, 但好明顯用波好一般
要用外援位就唔係咁計啦
泰國救咁多球一場對下體會傳失波就淪為地底泥
唔信
咪9up
不過阿鵬指揮能力比佢好, 出到黎屌左幾鑊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞