我屌你老母鄭中基

327 回覆
1173 Like 80 Dislike
你都低9能 邏輯出哂事

如果你俾人話工作及道德操守有問題,
你唔係回應話呢D係不實指控? 唔係回應返自己投入份工冇穿櫃桶, 而係on99走去話自己有俾人屌? 有冇咁搞笑
有屌完佢先再飛起人嫁
鄭中基係明星 計落湘姐有賺
如果條女係做二奶既話,唔抵可憐喎
一係黃
一係毒(暫時少人講)
認同樓豬 有咩咪講清楚囉
反正都擺撚左個經理人上台 如果係錢銀問題唔係仲扮好心收收埋埋下話 正路轉頭就對薄公堂啦
我成件事淨係睇到鄭中基為咗對仔女,佢老婆想點就點
由結婚嗰刻開始
咁個分別最大應該係小儀個樣度
巴打講睇法好認同,我前公司個ceo做左15年,穿櫃筒底百幾萬都只係炒,唔會講到咩道德問題,連reference letter都做得好好睇睇比佢,始終都叫幫公司做左好多野

依家就算錯, 偷食又好,食水又好落格又好,穿櫃筒底都好

都唔洗咁樣講,你講到咁即係要佢係呢一行消失,係好殘忍

不過呢d野,多數都係女人代勞,包括寫稿出聲明

現實就係咁,普通人你永遠都唔好諗多左,一越過左條界你就係nothing

現實就係咁殘酷
鄭家血脈傳承最重要
我諗鄭東漢都係咁諗,鄭中基要睇佢爸爸頭
寫私人原因過多排求鳩其話壓力大/照顧屋企人都過到骨啦
份聲明依家分明係想煮死條女
同埋加上琴晚出嘅第二份聲明鄭中基扮哂死狗其實都估到大約咩事啦
而家佢話工作原因咩 佢比人用公司名開佢波
係公司有問題 你同佢嘈有咩用
你仲幫佢諗私唔私人原因 有用咩
你話食咗咩女神就話啫 食咗件咁嘅嘢出來認真係好柒
關心下江姓前運動員好過啦
之前2021年阿晶突然離開微辣,微辣班PR同盲粉都係咁屈阿晶穿櫃桶底所以先走2年後(2023)阿晶受唔住被人屈先走上自殺以示清白並公開係因為受微辣班友長期欺凌先離開微辣

等陣我去搵返2021年阿晶突然離開微辣嘅post
你隻死八公
關你撚事咩
咁指控咗啲乜同埋你知道咗啲咩內情令你覺得佢講嘅嘢喺同事情不符?
女方有咩回應去反駁? 好似你反應仲大過當事人
事實係條女係自已揀 一係就戴套食藥 一係學成龍
佢洗撚穿櫃桶底咩
佢同佢老細出生入死,問佢借完錢唔還都仲得啦
嗰啲錢鄭中基都唔在乎啦講真
可以答大家湘姐年紀大過Step mama
你說得都是對的

我不浪費你時間。
全部都係吹出嚟
你真係信?

佢老婆一開頭仲預告something big is coming

自己老公有病仲好開心咁宣布呀?

好明顯大婆想一鑊熟,冷靜落嚟發覺咁樣處理好差,先諗啲鳩屎理由出嚟

用病嚟搏同情

好嘔心呀dllm
出生入死咁多年
而家一鋪清袋
仲有同阿sa道歉啦 無拿拿話上一段婚姻好唔開心 屌你老母
想將個波射落阿sa到
鄭中基唔解畫真係對唔住湘姐
睇完隔黎post 覺得湘姐一心一意為左成就鄭中基
仆心仆命
唔理中間有冇愛意
冇功都有勞
最後落得咁既下場
真係好慘
人地咪3口6面講清楚左 係唔話你知姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞