我屌你老母鄭中基

327 回覆
1173 Like 80 Dislike
許志安有晒片難翻生啲
其實係有片先多人原諒許志安,後生大波妹主動搶薑,再加埋許志安本身個環境,根本大把人同情佢,反而如果當日唔係有片流出,係鄭秀文單方面玩人格謀殺嘅話,肯定大鑊好多

連登仔仲嬲過佢 cls
好似台灣個youtuber蔡阿嘎
旗下老臣子穿櫃桶底 玩陰陽合約
蔡阿嘎一嘢爆佢大鑊 佢咪更加社會性死亡

分分鐘鄭中基唔爆湘姐做過啲咩
已經係幫咗佢
@chantelyiu
只要諗吓,個湘姐有無講過一句嘢?點解無?咪因為自知理虧無話可說囉,同人老公有嘢點講都講唔通。除非鄭生唔要老婆仔女同佢一齊,否則就而家咁,袋舊錢唔出聲分手算
公道講佢個人不嬲係咁
由當年秘婚單嘢好多嘢都係呀sa出嚟交代來龍去脈,條佬坐隔離一句聲都唔敢出咁制縮埋一舊
偏偏呢啲人就鬼死咁多女人鍾個頭埋去

你估佢想
點睇個女人都過30啦
一朝回到建國前
只要黃, 就乜野都話好普遍去spin 開d 賤格行為

男人不嬲都係過n日先開始去處理嫁啦
鄭中基聽到人屌佢老母只會好開心
佢最鐘意人講粗口
小儀都姦得落 嘩…
依家打工要打到咁好啲
你會唔會為你想知老細做錯嘢坐監先?
女人諗野
做男人做到咁 慘過單機
咁就咪公告啦
自己靜雞雞走囉
揚得出嚟就預左啲神探亂諗嘢
何慶湘自己都唔敢出黎回應
成班毒撚上哂身咁
酒呀!!
唔知你係咪真膠
但如果你係一個男人你會明男人就算係咪佢錯佢都會承擔責任更唔會亂咁公開唱衰一個女人
唔明點解要衝出黎柒又想丟淡
想搞大佢又講一半唔講一半
完全唔知jm9 都唔撚合理
有同感, 鄭中基全程龜縮 , 正懦夫
想一個女仔社死唔該講清楚理由
許志安難翻生, 係佢一向係好男人人設
加上同sammi愛情長跑, 金童玉女修成正果, 係呢個圈裡面既模範夫妻
但點知佢會偷食, 對像仲要係明星足球隊隊友馬明既女朋友
而且佢地呢一對, 一向都係女強男弱, sammi多年fans, 殺佢既心都有
好彩sammi佢唔想搞大件事, 仲想同佢過人世
否則, 佢連冒個泡既機會都唔會有

鄭中基, 老實講, 佢就算有乜野醜聞, 我都唔覺得意外
佢一向都係仆街底, 連歌都唱埋出黎, 佢係無賴
你地仲撐佢, 係你地班人戇撚鳩有病
而且佢都唔再係娛樂圈度行走, 有佢自己既一畝三分地
唔需要睇人面色

簡單講, 呢個世界做好人, 只要你做一件壞事, 都會俾人屌到九彩
相反, 做壞人, 就算十惡不赦, 只要做一件好事, 都會俾人無限放大

就好似女人咁, 好男人, 只係備胎, 幫人接盤
壞男人就專門開罐頭, D女人仲要屌極唔走, 妄想可以用愛感化佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞