我屌你老母鄭中基

327 回覆
1173 Like 80 Dislike
其實湘姐都好鐘意係channel到講野,
點解佢唔自己講?
一定唔係咁少野, 如唔寫明佢失德 以鄭個底咁花 9成會俾人FF到 湘姐大肚被逼墮胎遲職 果個level啦

所以暗示對方有問題似係明哲保身多過處死人
講得咁明就到佢社死
你都ON九,
唔通話自己偷完食, 炒撚左條女咩.
乜依家唔衰過地底泥咩
寫私人原因離職最多都係比嘅網民ff下食下花生 佢係依行都仲有得撈
依家出篇咁嘅聲明佢餘生都唔洗指意係依行撈落去喎
攪清楚個ac 邊個出先

商業ac任何人都出得

咁大指控

當事人無反駁或亦無補充

最後聲明無踩多兩腳直接跳過

我覺得已經讓左步
唔明
湘姐覺得被屈 唔抵 想繼續做番依行
自自然然會出嚟fight嫁啦
依家雙方都同意咁丟淡處理
咁關你撚事咩...依家似係你地八卦想滿足好奇心
逼人攤出嚟講咋喎
洗唔洗開個城市論壇請晒大佬湘姐大嫂上嚟開問答環節畀我地拎咪問問題呀
如果湘姐真係穿左櫃桶/其他失德, 點解要俾佢係依行做落去先?
會唔會就係念在佢有功有勞先唔報警?
偷食都已經衰
仲要唔肯直接認
仲要自己/由得老婆出post直接人格謀殺
如果真係因為偷食 機動份聲明應該係譴責基佬 佢有老婆仔女仲偷食先至冇職業操守…
除咗酗酒同抑鬱,其他應該佢老婆寫
要置人於死地
佢出嚟解話就佢老婆社死
其實都係冇得拆
可能呢個表達已經係較為冇殺傷力嘅方案

其實女方都有公眾影響力
如果女方唔滿意呢個講法可以自己發聲明
心水清 邊個入到佢account就邊個搞事
暗指人穿櫃桶咁撚大件事可以無証無據無報警, 定係根本就無穿櫃桶呢回事?
女人係好小氣既
老婆即刻話離婚啦
點出嚟
呀 sa 會唔會出面回應下
On9? 間公司邊個話事啊
失實指控唔收回公告?
湘姐最慘 俾人當完免費雞 份工都無埋
仲要俾人屈道理有問題 社會性死亡
唔理佢有冇偷食都好
你咁樣無啦啦拖返自己前妻嚟幫自己解圍
人渣程度同出軌真係不相伯仲
阿Sa好撚慘
個陰影應該真係一世
話私人原因同直接認偷食有乜分別?依家玩人格謀殺都起碼有班死忠同傻西瓜真係信乜鳩穿櫃桶底
好好笑
如果淨係第一篇聲明都仲有得咁講
第二篇聲明提返佢上一段婚姻 又話對唔住老婆仔女同埋屋企人 又話要戒酒
如果真係穿櫃桶底咁簡單佢有咩錯要愧對屋企人
你又知無?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞