「華為挑機」新iPad pro既主要賣點 雙層Oled , 唔夠半年 華為新matepad pro 已經有…

172 回覆
9 Like 208 Dislike
你netflix唔洗俾錢/YouTube唔洗俾錢去廣告?
計數機你要比錢?
遙遙領先既國產晶片
搭配XiOS is watching you
仲有軸心國中最出色既AI 文心一言
連過關 公安都唔洗check
因為Xi 已經睇曬

貼8000 我都唔會用
不過啱曬樓豬用 因為有雙層OLED
見到樓豬成個po啲point 真係Kam撚到忍唔住笑
sor 我ipad係拎黎做公司野為主
睇片訓係床先用下
多數用電腦或者電視睇片
我係諗唔明點解咁撚ON9要用IPAD PRO睇片
你咁講 用來睇公司野都on9啦
你係真弱智唔係扮
ipad pro一出個陣已經係target俾工作用
就算你而家上apple個網睇佢介紹
9成function既簡介都係寫同工作有關
ipad pro一出個陣已經係target俾工作用

iPad pro 生產力比人笑左咁多年
重有人拎出來講?

下一部電腦
你講其他做乜姐
佢做唔做到電腦既野係另一回事

就而家既情況
根本勁多公司都會用ipad做野
小朋友出去望下個世界啦
無 連M1 pro都仲好揪得
唔講其他
馬會全港最大機構之一
都一間分行幾部ipad
一個票房又幾部ipad
每個department最少都有幾部
唔知有乜好拗
依家就係 廣告詞比人笑完
人人屌鳩佢兌現唔到承諾

你就走出來話佢係為工作而整出來

搞笑既係 本身iPad pro有同時定位頂級娛樂

你就扮睇唔到 笑人用來睇片
Iphone有冇
唔知 冇開+速
樓豬你唔好笑華為住,你自己都炒車喎
係4000 買雙層oled依家又唔係spec 呃人
你成部機U唔理OS唔理App唔理
淨係理塊雙層OLED用嚟睇片
依家塊oled炒哂粉你睇乜
所以咪另開左post 講個oled質素羅
呢個po證明apple貴得有道理
支為呢啲垃圾公司都係執7咗佢啦
Lm
平嗰幾千蚊水人買部樣樣都有缺陷嘅機
ipad pro用三年放返出去都仲有幾千蚊,呢部華為一千都唔知有冇人肯要
到最後變相同樣成本用咗部缺陷機三年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞