移英撚平時講到幾關心政治,英國咁大件事點解個個都唔出聲?

181 回覆
73 Like 78 Dislike
我回緊你講嘅嘢都話扯開話題

你係咪無投票權呀
英國黑警,英豬遍地,我是英國黃絲!我恨死英國了!
講緊自由 民主
你就走去講安全
屌你老母你都係個傻閪黎社會低層廢物
我冇權投票我都唔會幫加拿大政府護短

有嗰句講嗰句,有嘢做得好就讚有嘢做得差就屌

邊次得你公民權都未有就已經幫政府含撚

做咩呀,英國政府做得咁樣衰唔屌得呀
我夠中立啦,當時沉默都比班黃撚屌

惡過狗
大家搞錯晒方向 佢同你鬥黃 你就應該同佢鬥紅
日日講愛國愛港 咁愛國入左共產黨未呀 柒頭皮
定人地唔撚收你呀
了解下移英港人諗法咋,討論區就係用來討論啦
不過我都明白嘅,5年一旦有咩行差踏錯攞唔到 BC 就喊都無謂啦,俾我都做英豬乜都唔理算
英女皇?死撚左啦。
不過都係呼吸住民主自由空氣咁死,無所謂啦
英國政府邊忽唔俾你屌

我又無唔俾你屌
對我嬲豬做乜鳩
CCPTOY標準答案 (Ver1.00002)

英國已好亂
英國人民水深火熱
港豬做緊黎生,一定要即刻急速表態

最好教埋佢地示威

跟住自己:
我政治冷感
上討論區淨係想睇下你英國點
不過唔合我要求囉
我冇話應該政府唔畀你屌係話你出嚟粉色太平話週圍都冇事發生啫

仲話零星

吹咁撚耐原來又係自己個區冇就代表成個英國冇,咁香港都冇無狗時分啦,得元朗一區一個站發生咗一次咋嘛

我冇話你唔畀我講我笑你粉色太平
係你自己堅持成個英國有啫
我邊有話成個英國冇

第幾次講係零星小規模
柒頭皮,我成日笑鳩中國政府共產黨啲柒嘢,咁我有冇資格笑鳩英國呀??

使唔使你隻低質黃五毛批準我先有資格講?
你都幾癲

人地講樓主,你就話人批評你

定係你同樓主係同一人,用兩個account
條友成隻熱狗咁
你個成個嘅standard係點,每一條街?每一個市?每一個群???

香港都冇成過香港警黑勾結,元朗站啫

香港都冇發生成過香港黑警打示威者部分幾條街發生啫
真,今日同同事傾,一致都係屌far right idiots。不過可能我係Asian。佢哋冇屌埋Muslims
係咪想講只有少部份暴徙想破壞英國
講政治野又隨時俾人拉
特首你又無份投
你叫教主返黎香港選舉囉
你唔係太監係咩
笑死,我而家問你我有冇資格評論呀柒頭

我政治我畀人拉關你撚事???

更何況我笑鳩英國政府香港會拉我咩?

我係問緊你我有冇資格講呀

答啦屌你老母
你搵張文宣黎睇睇先
我而家都唔知佢地想點
就咁打唔知為乜咪發泄囉
撚樣:
市面好平靜,根本乜事都冇
尋日仲同friend 去咗附近玩
唔.......英國無正式定義City同Town
所以無人數得清究竟有幾多個City/Town出事

用網上啲計法由76~1180都有,對你唔熟英國地圖嘅完全雞同鴨講

但問題係呢邊有失控行為嘅地方都唔過10%
仲要係區內細規模頂多兩三條街嘅程度
CCPTOY標準答案 (Ver1.00003)

英國已好亂
英國人民水深火熱
港豬做緊黎生,一定要即刻急速表態

最好教埋佢地示威

跟住自己:
我政治冷感
上討論區淨係想睇下你英國點
不過唔合我要求囉
香港1:00AM了,訓覺聽日要返工
你係中國香港連叫下教主句口號 "反對黨國極權,實現普羅民主" 都做唔到啦 太監
教英國人企咩立場
你話你自己係咪拎黎俾人笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞