移英撚平時講到幾關心政治,英國咁大件事點解個個都唔出聲?

181 回覆
73 Like 78 Dislike
香港人不嬲淨係識吠香港人
CCPTOY要係中文答案!
係要香港人做嘢!
你叫佢地睇英文即係恰鳩佢歧視佢!
你淨係想連登就梗係覺得冇人出聲啦
真 中國水浸唔理 cls
Tldr
總之有民主自由空氣啦屌
事實證明黃絲唔係鍾意搞事囉
人地信英國政府唔信中國香港政府
未見過冷氣軍師?
不嬲都係叫人衝自己鬆
我個PM?
咁加拿大嗰件Justin Trudeau你有冇選?

依家著緊火嗰堆北面Shithole鐘意投工黨丫嘛
咪佢地自己受返
傻閪ching勁能型

想比你含了
移英撚成日講到政治係眾人之事,不理政治,政治也會找上你咋,而家佢地居住地方咁大件事都龜縮唔出聲咋

我就不嬲政治冷感
樓主呢排好忙,已經打定好多草稿準備好了!
番工忙?即係黎生!?唔撚係掛
黃絲唔做黎生架
Tsdr

死返入「支那防火長城」 最安全啦屌
你政治冷感

不過就要求人地按你要求做
咁你幾時幫手併經濟 拉返恆指上四萬點
大陸同胞俾水浸又無人幫拖
你咩立場呀 對唔對得住中國人呢個身份?
我港豬來,政治冷感
你又扯開話題

琴日就話自己住south england所以你個區冇發生就代表全個英國冇發生

好喇去到琴日真係出現無警時分阿拉伯佬週街斬人呀又話嗰陣時香港人未瞓醒評論唔到

而家仲有咩藉口

我哋恥笑英國政府同警方選擇性格法你咁都要幫佢含撚呀

定係你為咗幫英國政府護短合理化當年共產黨喺香港做嘅嘢呀

好心你啦而家連火星人都出埋聲小鳩英國首相淨係保護伊斯蘭社區其他社區就唔撚理,個個都知道出事,不如鬧撚埋elon musk係ccptoy
屌你啦
英國有民主自由空氣,我一定支持佢哋和平示威表達訴求嘅權利,嗰啲暴力活動假新聞嚟嘅屌,肯定係黑警啦on9
CCPTOY標準答案 (Ver1.00001)

英國已好亂
英國人民水深火熱
港豬做緊黎生,一定要即刻急速表態

最好教埋佢地示威

跟住自己對中國: 我政治冷感
香港野中國野就唔關你事
英國野又關你事
你條太監教人做愛
elon musk係咪變咗你口中嘅ccptoy五毛
TLDR

總之聽晒皇帝話啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞