惠康高層同我入一入黎

190 回覆
700 Like 130 Dislike
嘩師兄你勁好眼力
8月1 既牌 擺到8 月6
不如拎十幾年前啲優惠擺上嚟
唔啱價掉埋一二邊就得
掛錯牌要照做價
剩係用英文,仲要細細隻字
恰鳩阿婆唔識睇 / 睇唔到
有冇違反商品說明
如果全部野都放張過期既優惠牌咁樣引誘人買
30分鐘前係1/8/2024?
樓主貼舊圖?看圖作文7月影低而家post出黎正on9仔
可以叫咪搵人睇價,如果舊價牌未收走可以做返俾你。
屌你自己爬文先RE啦.
你唔撚信就過主啦, 無人要你認同.
你RE都爬下文先,
講撚左D惠康阿姐見撚都張圖都係話27.9兩包.
唔係叫睇圖,係搵人入去現場個櫃睇

點撚知你張相邊度/幾時影?

一個阿姐唔得搵另一個,最多放底唔買
係囉,通常係照做比你
不過照做應該有限期
8月1號咁耐應該做唔到
搵左啦, 佢老母個個睇完遊魂行撚左去, 可以點呀?
人地寫到明都有得屌 呢家d廢老真係
佢果日門口有架車落新貨,
應該係四海都有貨落, 就通知D阿姐擺定個35.9三包既牌,
個牌應該係間SHOP早一個星期前整, 但D貨遲到今日先到,
結果個個早一個星期整定既牌, 今日先用到, 但又無留意D貨係遲左, 無改到個牌. 同時, 收銀部機又未撚改.
好啦, 到有個傻仔, 埋去拎3包出去比錢, 個收銀阿姐又好撚有型咁企硬係2包27.9, 就傻幾個惠康阿姐見撚到張實物圖都唔撚理條傻仔.

成件事就係咁啦.
你行撚開啦, 關你撚事咩,
我叫惠康高層入黎, 你條ON鳩入黎把撚咩.
Send email投訴,寫邊間分店同描述返件事,叫間分店經理睇cctv調查係咪你質疑完佢就搣牌,要求俾答覆你
上到寫字樓,經理係要俾解釋的。

實有啲濕鳩阿姐唔想void單
買個燒賣都要睇T&C
大佬字咁細 過左咁多人又唔拎番落黎
比我都屌間野
唔係, 個故仔應該係咁:

佢果日門口有架車落新貨,
應該係四海都有貨落, 就通知D阿姐擺定個35.9三包既牌,
個牌應該係間SHOP早一個星期前整, 但D貨遲到今日先到,
結果個個早一個星期整定既牌, 今日先用到, 但又無留意D貨係遲左, 無改到個牌日子. 同時, 收銀部機又未撚改.
好啦, 到有個傻仔, 埋去拎3包出去比錢, 個收銀阿姐又好撚有型咁企硬係2包27.9, 就傻幾個惠康阿姐見撚到張實物圖都唔撚理條傻仔.
因為你太on9 我頂唔順入黎屌醒你
咪先而家係惠康誤導人
擺個過左5日既牌係度
見到呢啲牌我一定即時影相, 再拎出埋排收銀
做唔到嗰個價就即場屌
我估係過期牌當左新牌
班師奶眼大睇錯上左架
佢應該唔係日子問題, 係佢批貨遲左到, 個牌係一個星期前整定.
到批貨到, D惠康阿姐拎番個牌出黎用, 但無改日子.
同時又唔撚係部收銀機度改收費CODE UPDATE新價.
最撚O咀係, 幾個惠康阿姐見撚到個牌都仲係堅持27.9兩包.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞