[突發!!] 江旻憓正式加入馬會 任職對外事務助理經理!!!

589 回覆
66 Like 191 Dislike
AM>M>SM>Assistant EM>EM>Head

我本來估佢EM 甚至HEAD, AM襯唔起佢
你有sense,但不適合新香港
人生勝利組
狗會mt完左唔係am 係senior
屌自膠
成版熱門都係講件西洋劍擊手
連登幾時整個filter
唔撚想再見到有關鍵字 例如:肛 文 X既人啲新聞
佢都冇乜工作經驗 全靠學歷同個金牌 比AM佢仲可以引曬你呢啲人幫佢抱不平 賺晒啦
人哋可能一年後就升M 兩年後轉跑道添 之後入埋ccp唔知咩主席
會:係

所以你班仆街賭到賣樓關我地撚事
我地係非謀利痴線機構

我哋係負責收集社會資源(主要係一張張既紙)

再分配比有需要既人

當然要分比愛國愛黨既人先

即係薪水
支持你
真係好撚快

一個月辭職通知都唔洗

蒙頭入閂
師兄係唔係搞錯左啲乜

做完正苦工先會入會

會做耐左既人撚會返正苦
食粉食到傻撚左?
2024仲講ICAC
做住MT先

三個月後M
六個月後SM

想問關馬會咩事

無排過馬會街症
我聽過我炒散個同事講

佢分正職有個同事

賭外圍好似輸左3球(3000千)

之後被迫落海販毒定製毒200萬

之後可能差佬收到線報
當場收左佢檔

外圍可以篤手指,重可以10串1添

會:下?篤手指,屌你老母我地淨係收現金

賭定唔賭,有錢先好賭

借定唔借,還得到先好借

我地都賭左成7位數字,對個社會有貢獻
我唔賭啦,今晚比返1000萬我得唔得
佢特權ASM

應該有1000千-4600千
照你咁講

大學年年應該都要比ICAC照肺
入紅底/藍底政府/機構前既過冷河
呢幾星期又吹風話佢入政府?開post d 人去左邊
幾錢人工?
馬會:拎咗我600粒,幫我打工,年尾花紅扣
A咩M姐,跟本呢個先係重點

她同時兼顧公司事務執行總監與各界持份者聯繫的工作。
江b背景學歷咁勁
好正常啫
真, 已經做全職運動員做到30歲, 曾經訓練到斷過兩次韌帶, 今屆拎左奧運金牌完夢,想暫別全職運動員做下其他嘢都唔得, 都要俾人批鬥, 又話佢唔做全職運動員會即刻從政, 好有機心, 戴假面具好恐怖。

依家發現原來佢係入馬會做, 抄哂車, 跟著又話馬會同政府係同路人, 將來都係會從政, 屌定先。佢做咩決定都會俾人反,唔係好明點解佢一攞金牌就會俾人屌到舖天蓋地, 上屆東京奧運一早出局反而無人搵佢啲嘢出嚟屌。
清醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞