[突發!!] 江旻憓正式加入馬會 任職對外事務助理經理!!!

589 回覆
66 Like 191 Dislike
先去親政府NGO浸兩年攞下實戰經驗,
再返入政府做政助慢慢升上去,
好難理解?
使唔使咁快搵工做
要人打多屆奧運,就34歲
34歲,到時唔係一姐又連唔到金牌又係比人屌

亞運? 都2年後啦
到時32歲

你所講既咩打唔起點點點
到時一輸左就無人會話你打得好好 係個個都係到屌
香港人最勁既係咩?善忘同見高拜見低踩
危機處理:各位顧客,昨天嘅派彩出現技術性故障,我哋正式宣布呢局作廢,各位請到各投注站退還派彩,否則有機會被民事追討
4尾 5頭到
普通人除左講好嬲好嬲外仲可以做d咩
譚志源,GBS,JP(英語:Raymond Tam Chi-yuen,1964年5月29日—),前任香港政制及內地事務局局長,現任港區人大代表和香港賽馬會公司事務執行總監。

曾經擔任民政事務局副秘書長、政制及內地事務局副局長、行政長官辦公室主任。在梁振英出任特首時,曾與時任政務司司長林鄭月娥、律政司司長袁國強合稱「政改三人組」。
冷河都唔過下
咁急打鐵趁熱
呢件事令人諗起偽震偷食事件,偽震偷食女後,被人狂插,最後宣布同周小姐分手,跟住無幾耐又話即刻結婚。佢目的只有一個,就係唔想被人討論,因為扮分手後,人哋都無嘢可以再講,再閃電結婚,就係要撚班網民,周小姐跟本係佢掌握之中,吹咩
咪係
奧運金牌 + 愛國
點都香過班連登鍵盤毒撚啦
賺藍養黃了要
而家應該係佢可以利用個金牌同名氣最高峰可以拎到最好OFFER既時間
過左氣就無咁好
點睇都係親善大使,乜撚都唔洗做
唔好傻啦
你0後台話知你60年經驗啦
人地識既人,有既後台
IN都係過場做戲比你班外人睇

一向請人個標準都係由公司自己定
佢同你講6年,但佢要請你既,話知你仲讀緊書 佢都可以照講左先

成日講咩收ORDER
垃圾講法 做老闆咩位要請咩人,睇都睇得到啦
金牌世一運動員唔請 唔通走黎請你個我10年經驗話識做野既人?
人地一行出去,個個識 你行出去,人地問返你邊位
入去過下冷河啫,最後都係會從政
manager,仲要assistant
通街一地都係呀
叫人做,佢咪assistant 囉

未睇佢份論文都可能呃到人既
睇完真心覺得佢係乜春都唔識
黨八股都寫到1999
btw,呢d都係掛職嘅啫
叫佢做嘢
想死咩
入政府係你諗法
人地隨時政協 大過你政府任何1個官啦
反正狗會依家都成日捐錢俾大6啦
大家真的要小心,唔好被人呃 🙏🙏🙏
唔好咁白痴啦
要APPLY同見工 真係一般人

人地馬會直接送OFFER比人呀
仲講APPLY
佢幾時interview
咁咪啱囉愈臭就愈啱做正苦
好彩Tommy唔使再用馬會
AM 位咋喎 通街都係啦 憑佢名氣同影響力 呢個位直頭大材小用啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞