陳雲:蘇聯附庸國某運動員取得奧運金牌,只足以令該附庸國更為法西斯,金牌得主從來不會站在前蘇聯附庸國的自由運動的前線

119 回覆
144 Like 24 Dislike
中哂🤡
佢講得啱㗎,金牌榮耀係運動界㗎,關我L事?
聽日依然我自己生活,出國又唔會高級啲。唔通你去到外國過關時,同人講 '比啲面好喎,話晒我哋奧運有金牌呀。'普通平民百姓要靠依啲打飛機咩?只有黑社會先會團體性打飛機話自己大佬點猛,猛人。

利申,到依家都無睇過奧運。“睇到連登班傻西睇奧運肉緊到,好女on9囉。
膚淺既垃圾只會見到陳雲戴左幾多次口罩
就算讀過幾多書乜野大學做緊乜Ibank都只係識呢啲膚淺到無得再淺既野
抵佢地今時今日仲淨識為中國香港金牌運動員歡呼
agree
佢冇見過世界界歐國盃英法德狂迷有幾狂熱?
某些俱樂部、體育會、該項運動愛好者會很歡呼,但全國沒有什麼動靜,因為大家不必用某運動員來代表自己呼喊和抒發感情,更不會有叫喊什麼「某國人的驕傲」

佢地係對成個球隊歡呼
唔係對獨立一個人而歡呼
即係佢地唔會將美斯當做國家嘅驕傲,美斯係榮譽係佢自己
唔關一般阿根廷人事

陳雲成篇文嘅意思係一個獨立個體要出賣你好易
你將自己嘅榮辱放晒喺一個人身上一定會出事
膚淺都算
最無恥係嗰啲成就/支持口罩令但又笑人戴口罩
乜有得揀唔戴嘅咩
英法德香港都好多足球愛好者喎,奧運跟風出post嗰班人有幾多係睇開劍擊
原來個post搬咗去政事台
連尼住都戇撚柒鳩
走得太前既人會比人當痴線佬呢樣野 由千年前到依家都係冇變過 不斷重複上演
陳雲風火輪冇停過
四年後又要返嚟binc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞