[水很深]江旻憓 IG 無Follow 人呢吓真喺好恐怖,機心極重!

430 回覆
1595 Like 329 Dislike
咁都冇立場 笑唔笑鳩死人?
小鬧大幫助 東方咁款屌你老母無立場?
讀econ係咁㗎啦
上屆follow咗佢IG,然後IG嗰堆大波妹相佢全部都有like,特別係西童

其實早期有follow佢都知

依個3千幾正評既post 都share左相同觀點
我就唔信係分化喇
人格卑劣既中共地下黨員江旻憓(極有可能同時係老江孫女)比人踢爆
反而我地要更加警惕
保護手足啦
唔泄露自己偏好咪唔俾人follow, 同fol唔follow其他人都冇咩關係
關咩事
佢細號有follow人
多數明星唔係得一個IG 架
香港人見高就拜架啦
唔知以為有得分
佢要玩都係玩weibo 小紅書啦
伍家朗都follow好多大波妹
99%明星IG都有follow其他人
證明冇gay心
應該睇微信微博
睇ig都唔準
真係

我都見到佢係咁like
因為佢有private ig
for po啲日常生活野 淨係好close嘅人先follow得
得幾百人
無機心

地下黨員有政治任務
點有可能禁易比你知道佢follow 咩,有咩興趣?
一定要follow 咩
Taylorswift夠0啦on9仔又要搬龍門只揀運動員你條5毛都幾唔稱職
https://www.harpersbazaar.com.hk/celebrity/hong-kong-olympic-team-athletes-instagram
打入國際舞台不容易,每一位都是香港人的驕傲!46 位出戰東奧香港運動員 IG 大公開

https://www.elle.com.hk/beauty_and_health/2024-paris-olympics-pretty-athletes
【2024巴黎奧運美女運動員IG】巴黎奧運正進行得如火如荼,除了運動賽事之外,一眾人美女運動員也非常吸睛!以下為大家盤點8位女神級美女運動員,她們不但擁有極高顏值 ,緊緻的肌肉線條和完美身材比例更不輸超模!

好似得江BB IG無follow任何人
唔想endorse其他補習老師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞