[水很深]江旻憓 IG 無Follow 人呢吓真喺好恐怖,機心極重!

430 回覆
1595 Like 329 Dislike
人哋收埋左個私人ig又話你知咩
因為 世界級名人IG要收廣告費 先 可以follow
因為 世界級名人IG要收廣告費 先 可以follow
私人即係點,圍內果幾個fd?有多人外人一定踢爆喇
唔代表D咩
梁振英同連登個五毛「真天真」都緊密follow住羅冠聰

佢拎金牌三個鐘前仲follow黃絲page添
一拎完 九秒九 unfollow咗
呢啲咪真香港人囉
成件事香港到爆
一班完全冇個人成就嘅垃圾去祟拜呢啲雙面機心賤種
香港人啲眼光就係咁柒
所以抵2019年輸到一仆一碌
從來我都唔會對名人有感情投射
你都痴撚線
人地fol唔follow人都要幻想到人好重機心
要反還反唔好咁離譜好冇
https://www.harpersbazaar.com.hk/celebrity/hong-kong-olympic-team-athletes-instagram
打入國際舞台不容易,每一位都是香港人的驕傲!46 位出戰東奧香港運動員 IG 大公開

好似得江BB IG無follow任何人
PR用嘅IG,你就當個人用咁

真係專注嗰啲根本唔會玩
老鐵你走先。我擋住。
人哋玩開小紅書
ig 只係經營

佢哋機心重撚到
https://www.harpersbazaar.com.hk/celebrity/hong-kong-olympic-team-athletes-instagram
打入國際舞台不容易,每一位都是香港人的驕傲!46 位出戰東奧香港運動員 IG 大公開

好似得江BB IG無follow任何人
PR答你: 因為 世界級名人IG要收廣告費 先 可以follow
紀理人,公司,PR 去Run 個Account

除非你想講江旻憓Account有紀理人,公司(or 政府),PR去Run
就黎屙屎屙慢啲都會比兒登仔話機心重
我有2000個大波妹
紀理人
你咩国家啊亲
因為佢係蜥蜴人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞