我覺得江旻憓呢種女人比起林鄭個啲其實更恐怖

260 回覆
3119 Like 155 Dislike
返深圳消費了,黃紅大和解,手joke
支那大外宣人才
佢去選聯合國主席,
贏燃硬.
中共完全控制聯合國,左右全球,
不是夢.

佢九七前出世.港英子民.
吊佢老母.鬼佬要比票佢,可以放低警戒心.

中東回佬比面中共,歐美婦權左膠成員都會支持佢咁可愛.
美國出黑女總統的歷史意義,將會同佢代表中共出任聯合國主席的歷史意義相若,更為重要的係,中共權傾地球,為世界帶來更多痛苦憎恨.
樓主引戰,五毛無誤

黎緊會有2種最極端既post去討論江旻憓
https://lih.kg/3753003
你搵一搵條女CV 先好仆出來柒先吖
了解下香港運動堆總會幾撚黑哨先出聲啦
真, 佢笑到好純, 個個以為好QQ 好傻豬
屌那星, 人地讀國際關係, 笑緊你地On撚99 呀
江黨員五年內一定從政
連登軍師:對不對得住坐監手joke

兒登仔:和解返深圳食飯,飲東江水,返深圳消費了,黃紅大和解
同意 人地blue blood跟本無咩點上網 講到咩統戰咁多陰謀 都on9 作得就作
一句就上綱上線
江旻憓真係好存心隱藏自己政治背景 時間線懶人包
https://lih.kg/3753279
x2
佢九七前出世.屬港英時期的香港人.
佢呢個身份,可以大大減低聯合國英美代表的戒心.
中東鐵票,再加西方信任香港的票,
佢主人會叫佢去選聯合國主席.
世人會更痛苦.
諗都諗到啦
唔夠陰濕點玩劍擊
就係夠狗先玩得叻
Fake人 攻人弱點呢啲絕對唔係游水籃球比較體能
而係有種想對方死嘅好勝心

很恐怖
x2
糖衣毒藥
黑得過樓主把口?
人地一句佢就柯南上身分析埋背後邏輯
不過明既 只要係唱衰江 就一定有支持
呢刻做樓主對家點講都係錯
連登仔啲風向真係好正
從政好耐喇
共青團 菁英會 執委
江旻憓真係好存心隱藏自己政治背景 時間線懶人包
https://lih.kg/3753279
滅絕師太咪老咗的周芷若,林鄭咪老咗的江旻憓
我最濫交果個sp
就係個樣最乖最純出身最好果個
連紋身染金毛開口埋口屌老母果啲MK妹都唔及佢咁公廁
你地成日當人傻
唔好唔記得人地讀國際關係
佢而家就好似麥明詩10A咁攞左張超級入場劵
往後佢鍾意邊度發展都得
點解局長個個都唔睇淨係睇佢?明晒啦
呀爺大外孫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞