我覺得江旻憓呢種女人比起林鄭個啲其實更恐怖

260 回覆
3119 Like 155 Dislike
係呀係呀
佢個城府鳩咁撚深
有人話講面對住咁多傳媒
冇可能會講啲負面嘢
咁葉鴻輝又係咩料呢?
回顧一下

https://collection.news/thestandnews/articles/53046
我唔識政治唔理政治唔想講政治
但想香港運動員多啲資源 點解撐佢果班會覺得依啲係應該避免講
咁佢咁好純唔識政治依啲野 姐係佢真心覺得香港運動員好幸福wo
人地話自己劍擊多資源好幸福,希望其他香港運動嘅運動員都可以咁幸福,到底有幾多你呢d弱智仔唔睇唔分析就捉住一句野去屌人

等同王苑之講嘅我討厭政治仲而家仲有班傻鳩唔知咩事一樣
咁點解佢唔係話覺得自己/劍擊運動員好幸福
而係話香港運動員好幸福

我本身冇諗咁多淨係覺得佢離地
但有你呢啲人衝出嚟護航真係覺得好嘔心

呢句有咩問題
林鄭以前都cute cute地好好J,一有權力咪變臉
估唔到咁多正皮
我以為大部分傻系被佢迷暈左
無論喺FB定係其他POST 都係支持呢個低B版雪姨
喺FB講佢既不是 即刻比佢D新FAN屎話
笑撚左
都搵唔到個大波妹喺度話台灣是中國, 搵曬十三億人全部大陸人都係平胸飛機場
原來講真話咁難 面對傳媒都要做偽君子
越嚟越覺得方力申真係不得了
correct
中央和特区政府多次的让步,让某些香港人形成习惯,居然把群众性的抗争运动模式视作威胁和讨价还价的政治筹码。中央展次的让步被香港社会看作是抗争成功,这虽然反映了“一国两制”框架本身所具有的高度可塑性和互动性,但也削弱了中央和特区致府的管治权威。
''虛位'' 仲好.
女人用虛位仲方便.
成班聯合國低層狗賊聽晒中蝈的話.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞