《Top Gun 3》確認開拍!

271 回覆
211 Like 28 Dislike
其實成堆都已經係精英,派4架精英中的精英+6架敏水精英,dog fight時個勝算都大好多啦。
只係學院出黎既精英 成個plan 都無諗住開戰

湯佬都打定輸數叫Rooster跳機
2年食咩大咁多?
如果拍3拍到爛左,最多咪唔拍4,但3已經賺左。
拍到2就完,一樣冇後續,連3果筆都賺唔到。
咁編劇要諗下點balance, 我買飛入去睇top gun就係睇maverick開戰機, 唔係睇佢坐office
但佢講唔到對白, 演唔到了。2果句對白好似都已經係電腦合成。
美國空軍、海軍、陸軍、海軍陸戰隊、國民警衛隊都有空中武力

其中空軍主要係維護國土/海外領土安全,海軍係對外軍事行動比較多
本身咁完其實好靚
湯佬之前都話「不是你叫我拍就拍」
依家見有錢就開3好驚會玩爛個ip
都唔係唔大分別。
美國空軍係無航空母艦,Top gun 套戲入面嘅空軍係屬於海軍嘅艦載機,唔係屬於空軍所管,所屬嘅軍種係唔同。
MI7咪照拍........
tom哥mission impossible p哂k
好驚topgun好似rocky咁係拍交棒比新人做主角, 如果係都9成p直
咁val都仲係度嘅......不過top gun2可能當初都冇諗過爆紅, 冇諗過要拍3, 可能都後悔緊寫死左iceman,
唔通搵整容到唔認得嘅meg ryan出來拍3咩, 有睇過top gun應該知佢係咩角色
一係開外傳,整套phoenix做女主角~
我們中國都可以拍喎 。
拍左,原本排埋檔期,臨上畫前突然抽走,唔知咩事。
會唔會變女權 我就係想睇返傳統美式英雄陽剛片jar
我以為你地講緊紅海行動
軍事背景嘅片一定係美國最好睇架wor
係分開睇咗2次, 如果有合一會再睇多次
打哥斯拉
goose仔仔我怕孭唔起
google番個名了, 叫長空之王. 後來好似有上畫。
睇咗三次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞