《Top Gun 3》確認開拍!

271 回覆
211 Like 28 Dislike
https://www.instagram.com/p/C9zgbRaP8Kt/

《捍衛戰士:獨行俠》(Top Gun: Maverick)中飾演「劊子手」的Glen Powell 日前接受Podcast現場採訪表示,《捍衛戰士3》已經確定開工日期,但不能再分享更多有關於《捍衛戰士3》的細節。而在今年一月傳出派拉蒙影業將製作《捍衛戰士3》時,Glen Powell 就表示:「我確信將來某個時候會有一架飛機在等我!」

《#捍衛戰士》(Top Gun)時隔36年於2022年推出續集,不僅刷新票房紀錄,成為阿湯哥從影以來全球票房最高冠軍,全球票房更大賣將近要15億美元,讓老片廠於串流世代熱潮下逆轉勝。其中鮮少使用替身、熱愛親自上陣的Tom Cruise回歸飾演「獨行俠」米契爾上校;Miles Teller則飾演呆頭鵝的兒子公雞,同為Top Gun學員的「劊子手」則是在「獨行俠」的教導之下逐漸學團隊合作重要性。
Glen Powell Says ‘I Have a Date’ for ‘Top Gun 3’ Start, but He’s ‘Absolutely Not’ Sharing Any More Details

https://variety.com/2024/film/news/glen-powell-top-gun-3-start-date-1236081391/
Talk To Me Goose
上集咁樣完咪幾好,係要拍到爛先安落
有政治含義架
每次Top Gun上 投考軍人數都上升

你無政府支持 你想拍都拍唔到
呢套嘢屋企同戲院睇勁大差別
就算有翻版都冇用,戲院睇正太多
想睇maverick老豆前傳多啲
電影公司睇錢之嘛
2收15億
3點爛都好票房跌三分二都仲有5億肯定有錢賺
傻嘅先唔拍啦
https://www.instagram.com/p/CtFRVVhyMyy/
Stepdaughter都已經咁大個女了
再拍既無F22/F35 唔會收貨,但係呢兩部機都唔係玩dogfight
搵班Top Gun去打哈馬屍?
I'm good I'm very good 👍
有心拍一定要睇
其實唔明點解上集成架航母剩係派得四架戰機
你話入坑炸野要少人都明既
但係本身預多四架後上係炸完走條路度等打su57唔得?
22年top gun 大收
23 年MI7 仆直,而家8都未埋尾
靚佬湯拍得嚟會唔會已經65歲
第2集MX4D正到
劇情/內容垃圾都一定有大把人睇
講AI 戰機
拍過啦
咁拍AI 對真人對AI叛軍三國
未拍過啦
唔睇了
又想搞到好似Matrix 4咁
真係咁好睇咩 2已經好普通
iceman 死左未?
自膠
我係想問現實個iceman 死左未
睇左top gun 第一集,top gun2見到佢有份好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞