烏克蘭外長訪港,與香港行政長官會談,呼籲香港政府採取措施,防止俄羅斯和俄羅斯公司,利用香港來規避對俄羅斯的制裁限制。

201 回覆
199 Like 19 Dislike
其實澤仔幾高招 Trump諗住起佢尾注
佢老虎蟹都攬炒搞亂個場
早一著搵中共傾

一來 話比美國佬知 你唔幫拖我就搵你對家
我地傾得成deal 你美國佬係度既影響力就大減

二來 落俄佬面 我同契弟傾都唔撚同你傾

三來 俄中互有芥蒂 契弟侵一腳入黎 各自暗屌盤算

外長訪港仲撚型
攞住大聲公同全世界講呢度有制裁走私漏洞
唐超你唔好再係咁喇

一時就中俄合作無上限
轉個頭又承認一個中國 中烏人民友好
超哥係辦公室hand撚晒機
黑社會,估惑仔,⋯衰十一,嗰啲我就識
中国 小學生都可以做首席經濟師
有咩唔得
開拖時有幾個鬼仔妹想晌中環fing旗,馬上用疫情理由阻止
同埋個陣中環有餐廳放支持烏克蘭兒童籌款箱,不過幾日就比食環"勸諭"收番起佢
笑死,大陸要撐老俄,關超哥屁事咩,你同佢講都話唔到事啦
係既係既
人地堂堂一個國家外交部長 .....都唔夠一個連登網民聰明

澤仔 應該請連登網民 去做國防部長, 外交部長, 第二日即刻帶領百國聯軍反攻莫斯科
李官大人個樣
超哥: 我哋背靠祖國 你係咪搵錯人
超:我都話唔到事嘅 有咩你搵我老細啦
其實好微妙
香港係無外交權,外長訪得港一定係外交部默許
同埋上面有人已經講,會面地點無旗,咁已經係好清楚唔當係官方規格,其實唐超的確只係"會面",唔涉及貶低人,實際係貶低自已。你只係代上司出來見客
其實都唔駛講2019後,就算當年馬尼拉人質事件,煲呔曾同菲律賓外長通電話咪一樣比d狗吠,講乜冇"次主權"
呢單野睇怕特區政府都唔會"官式"公佈,一來不合政治正確,二來純粹擺個姿態話有兩制,實際有冇就大家心照
保安局應該知情
分分鐘係策劃嗰個
你估下李家超會聽你講 定聽上面北大人講?
庫列巴係廣州同王毅會面後
「順便」嚟一嚟腥港 真係識玩
開拖前烏克蘭同大陸關係又真係唔算差
" 遼寧號"點來大家都知
亦賣過好多噴射機技術比大陸
大陸坦克技術改進好多亦係來自烏克蘭
比卡超:有冇性趣去夜繽紛, 我請你食燒賣
人肉錄音機你估流架
超哥聽唔聽得明
共產黨未比指示 點可以回應
我都唔識呢啲嘢嘅

張相個樣鳩到
連4090都冇小漁村睇自己咁高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞