覺唔覺M記個取餐系統已經冇用

157 回覆
928 Like 5 Dislike
係清潔工送餐
雙層牛肉巨無霸,
醬汁洋蔥夾青瓜,
芝士生菜加芝麻,
人人食過笑哈哈!

大吉大利巨無霸,
蘋果批熱暖萬家,
年年有餘魚柳飽,
薯條常滿笑哈哈。
我都記得細個係一邊落單 啲包一早已經係廚房包定哂
收銀隔離有個助手幫手執咁
近年好多間都係咁

screen 永遠唔更新
係,一個客俾錢等攞餐先到下個
呢個之前係真係嗌完佢執比你先到下個的
買個外賣又要叫佢拎茄汁又要拎膠袋

返屋企叫keeta算

試過叫Double安格斯
點知得一塊牛,又唔係芝士安格斯
即係唔係比錯包,係直頭少咗一塊
見到app入邊有投訴功能
試吓影返幅相,喺app入邊投訴
本身冇諗住佢會回覆
點知隔咗兩個禮拜之後收到email
叫我去同樣分店拎返一個
耐就耐咗啲,不過都算係咁啦
直接去佢facebook投訴 第二日就叫你去拎啦
唔同鋪都試過,反映過好多次,佢話會吹走喎
我問好耐冇拎擺另外一個架果d,都係向外擺,點解又唔會吹走
之後佢反鳩我白眼話收到意見
有冇做M記既可以出黎解釋下
就算你email投訴到總部都無用
我試過用app反映 無回覆過
跨國企業咁唔專業 真係麥當勞至有
其實係個服務標準
佢過左唔知幾多分鐘唔禁出餐個掣會有彈出黎,太多唔達標準會比大公司睇到,再扣經理獎金
試過一次email反映,兩個月先回覆到我(工作效率極底,無話幾多小時回覆嘅承諾,差個政府嘅服務勁多,應該學習下政府幾多小時回應投訴嘅服務)
話會同果家分店講(結果正常返唔再撳曬d訂單一排,最後咪又係打回原形)

希望有M記高層回應下

附上email兩個月先覆嘅圖片
有無人以前挑戰成功
暴露年齡
70 80後 排隊俾錢,俾完錢等取餐先走
90後 排隊俾錢,過隔離條隊等取餐
00 後 app 落單,去到埋台取餐

10 後 app 落單,門口有輸送帶取餐?
都快過kfc
退錢好睇個經理 佢其實可以即時cancel order 畀錢你

如果係app sync 唔到舖頭business hours冇開到買到收錢 可以打去hotline 佢會話係credit card hold 住條數 幾日後會退到
香港麥當勞係中資架
試過打電話去香港總公司投訴
佢老母夠膽答我o係餐廳叫我用手機app落單
我屌到佢聲都唔聲
通宵排過史路比
而家諗過都唔知排黎做乜

個陣好似仲有排hello kitty?
d 人癲淨係要玩具唔要野食
送比出面d 人
未轉新app 前落單好撚垃圾
餐廳一鎖機就用唔到
通常臨收工前15分鐘就鎖機

而家新app 好似冇再出現
但個app 依然好垃圾
因為有你班7頭
成日屌人中學生做就係咁架啦,幾廿蚊重想要服務
On Lun 9自從老麥係香港出現既時候
黎黎去去都係中學生 師奶做
點解越嚟越hea?
成日錯
就係多得你地班撚頭容忍
又無人投訴
得生意又無差到
出糧又係出咁多
是9但 hea做
試過熱香餅餐
唔撚比豬柳我
去前台問
個經理問我係咪單點餅
屌佢老母咁都講得出
全店都無單點熱香餅功能
個時屌到佢一粒聲都唔出
黑撚住面補番俾我
次次問返補返d漏既野 ,d學生一個個驚青到仆街樣 ,你點屌? 明知d學生第一次打工 一定係唔熟手你屌有鳩用.. 返呢d屎工個個都係窮學生放學pt搵下零用錢. 怪就怪間野請人邏輯on9 ,d人工留唔到餐飲熟手人當職業黎做. 同樣快餐唔見大家樂、譚仔咁. 間公司管理係要咁on9請人邏輯.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞