覺唔覺M記個取餐系統已經冇用

157 回覆
928 Like 5 Dislike
一多單嗰陣就全部撳晒請取餐但係其實未拎得,要再等佢叫。唔知整個系統嚟做乜
下 送餐都唔用 學咩人食快餐!
有,取餐代表廚房俾咗前枱,執埋著條汽水就得
我想知幾時拎得,唔係畀咗前枱未
一早嗌定入去拎餐就有得食
香港麥當勞d員工仲衰撚過弱智人士,成日都可以執錯,執漏野。
係 on9 的。 多人嗰陣成班好似喪屍咁企埋佢個櫃檯,但個餐又未得, 整個系統出嚟勁反智。
或者學德福
爆單直頭唔按飛
自己搵
唔記得以前係點拎餐
係咪買完即刻執比你先
排隊買完過隔離第2條隊等
嗰個聚餐系統一次過撳晒投訴過 冷處理
根本麥當勞高層無用
仲整埋麥當勞學位 得啖笑
根本唔專業 唔認真 唔會細心對待客人意見
好似係
好似係效率極低
識個啊叔話好耐之前做過話果陣係即時叫,即時拼個餐比你,訓練話要兩三分鐘搞完一個order,仲話的野飲一定放盤中間,因為重,等個客攞既時候唔好打瀉。佢話係佢中三時候做,而家佢接近60
快到仆街。不過啲包做好之後超過10分鐘都賣唔去就要丟
後來先比錢然後下條隊攞係冾9的客, 因佢先收你錢,焗住幾耐幾慢都要等。
之前條龍長唔想排就走。

而家用機買call號好少少,不過都係煩的客。
以前D包冇咁多花款 一早做定幾個 有人叫就沖野飲 拎薯條 拎包 比兩包茄 行得 。

呢家算係即叫即整 但都有d熱門包整定 。

佢一次過禁哂/ 偷撳 其實係想D單早D完成 。 佢地個system 會Mon 住間鋪出餐時間 。 所以偷撳可以令整體出餐時間靚仔D. 唔洗比上面問責 雖然冇事 但都唔想煩 。

反正 你地食得M記 都唔會投訴
咁多連燈仔做 係上下
去開幾間分店做法都唔同
有啲係執餐執完就會㩒可取餐
但係出餐果個得一條友執飲品同醬爆哂廠出唔切就拖好耐
有啲就去到出餐果個整好哂先㩒可取餐咁觀感上好好多
不過出餐果到都係一條友搞變相又搞多樣野又係等耐左
最後有啲直情放棄唔㩒叫number就算
擺哂上黎自己搵
跟著隔一排就一炮過㩒哂啲number出黎再整走哂佢
香港係咪唔會餓死人 成日比人拎左個餐
試過見到請取餐之後等咗成十分鐘先有得拎
既然係咁不如取消個系統佢,等啲員工做少樣嘢快啲出餐好過
反正個系統都係廢嘅
我唔信啲高層唔知,好多間分店都係咁
買得個廿蚊餐想點呀,以為自己食米芝蓮呀?
唔好合理化啦
佢地就係怕遲到率太高比上頭屌咋嘛
根本就唔關廚房整咗未事
廢咗好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞