[推到完場] 艾拉維斯 對 巴塞隆拿

537 回覆
2 Like 0 Dislike
去攞包野飲返黎入1:0
Paco打邊?
換拉 出semedo 羅白踢中仲好
有保睇未?
球霸終於唔使中柱
去攞包野飲返黎入1:0

不停攞 攞多幾包
屌老虎真係二線波底料 控幾腳波就知

講過十萬次
巴塞唔係要唔差

唔差既話你去拉斯彭馬斯都汁到幾件唔差

而家咁嘅人腳你想點?
丹比利又未出,蘇9又傷?成場波除左美斯同白,佢打得好 ,有咩人好過佢?

我講事實,我可以點?

On9你咪去後備搵個比屌老虎表現更好囉
事實 ,事實係根本唔預屌老虎擔大旗
妄想一班後備變主力

呢個係我從來屌緊你地既野
即係呢家隊波踢成咁我連屌下人都唔得?
咁你走去同懷囝牙hin園喂喂啦,岩你

On撚9,有人覺得屌老虎可以做到尼馬野咩
當初有幾撚多人屌巴塞回購屌老虎,你又知唔知
你忽上腦?

你就真係on撚9
當初呢度幾多拉馬西亞迷堅持青訓唔肯用錢你睇唔到?

堅持係比佢留隊,有得後備出下場呀

將facebook fan page拎黎連登講托咩

仲有呢到大把人唔當屌老虎係青訓,你睇下呢到點對潤腸,再睇下點對屌老虎先啦
屌 miss左大半場
屌老虎仲想甩幾多球
美斯b戴帽呢個post既手足一人一件保連奴波衫
paco件垃圾入左黎都唔知

講過十萬次
巴塞唔係要唔差

唔差既話你去拉斯彭馬斯都汁到幾件唔差

而家咁嘅人腳你想點?
丹比利又未出,蘇9又傷?成場波除左美斯同白,佢打得好 ,有咩人好過佢?

我講事實,我可以點?

On9你咪去後備搵個比屌老虎表現更好囉
事實 ,事實係根本唔預屌老虎擔大旗
妄想一班後備變主力

呢個係我從來屌緊你地既野
即係呢家隊波踢成咁我連屌下人都唔得?
咁你走去同懷囝牙hin園喂喂啦,岩你

On撚9,有人覺得屌老虎可以做到尼馬野咩
當初有幾撚多人屌巴塞回購屌老虎,你又知唔知
你忽上腦?

你就真係on撚9
當初呢度幾多拉馬西亞迷堅持青訓唔肯用錢你睇唔到?

堅持係比佢留隊,有得後備出下場呀

將facebook fan page拎黎連登講托咩

仲有呢到大把人唔當屌老虎係青訓,你睇下呢到點對潤腸,再睇下點對屌老虎先啦

講多無謂,每個球迷區都有識波同唔識波
你講緊果啲係心水清
但我講緊果班人都係之前經常出現,覺得青訓大哂,俾機會一定變小白

唔想同你拗
但我會繼續講事實
屌老虎
至於青訓要俾機會從來係共識,無人反對
寶寶換屌老虎好過啦
死仆街
抽水
Alba 呢下慘
paco件垃圾入左黎都唔知

AV走咗都係
小明
艾巴
唔係又傷掛
小明
小明
Alba
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞