[推到完場] 艾拉維斯 對 巴塞隆拿

537 回覆
2 Like 0 Dislike
睇完呢場真心需要古天奴啲遠射
比基今季第二次攞手拍波食黃
換走佢啦 陣間又紅
美斯又miss 12m 同牙朗12m冇得比
算幾好啦 你都冇中鋒可以點變
比多個沙維你都冇用

有沙維美斯唔洗返咁落
不過兩邊翼
比基今季第二次攞手拍波食黃
換走佢啦 陣間又紅
美斯又miss 12m 同牙朗12m冇得比

咪on9
牙朗都成撚日射失
維度真係無咩用,一對一過人又做唔到,打翼又唔入攝,搶點。
想問下施美度點解無得出
前面得dso/paco換
有人話av攻強守弱

我次次都反駁av根本就廢,連攻都唔掂

踢巴塞唔係簡簡單單出波算

使撚個個都cool 到波嗟,你係右路有個搶到波,傳咪打得起囉

正如上年小白大傷,得尼馬一個係左路拎波,咁小明缺點自然放大

你唔出AV,或者出Semedo咪得囉,成隊波拎到波嘅得美斯,鳩白,屌老虎同Semedo
屌那星 成班中前場無個識入禁區
個個圍係外圍又唔撚試下遠射
落維度啦
依加條右路好似打緊2隻閘咁
推羅白上去起碼有啲突破睇下
起碼買多2個
一個打左翼,一個打中場,至少可以cool到波先
前季打賤種已經證明羅白打到右翼

點解死都要擺佢打右閘,為左死出垃圾AV?

不過講真無論羅白定施美度,打右閘都勁過av
前面得dso/paco換

比PK 打ST 啦屌
換馬斯出黎打cb
中間都冇人
斬黎有咩用
巴塞黎講
好差
小白踢得好辛苦
有人話av攻強守弱

使撚個個都cool 到波嗟,你係右路有個搶到波,傳咪打得起囉

你唔出AV,或者出Semedo咪得囉,成隊波拎到波嘅得美斯,鳩白,屌老虎同Semedo

本來對AV打翼仲有少少期望
起碼買多2個
一個打左翼,一個打中場,至少可以cool到波先

呢家我寧願睇牙保,會唔會有驚喜
有人話av攻強守弱

我成日話,唔好對啲平庸球員有false hope
屌那星 成班中前場無個識入禁區
個個圍係外圍又唔撚試下遠射

最ON9係美斯拉左出黎就揾人攝入去禁區喇。拉影死到都要企係出面
半場精華最精彩係bein sport條女
拉仔啲動作愈來愈生硬
有人話av攻強守弱

都係嗰句,右邊3個都唔可以做波,咁又點會有野睇?
你放個Seri/ semedo有人hold到波,自然帶到其他人
算幾好啦 你都冇中鋒可以點變
比多個沙維你都冇用

有沙維美斯唔洗返咁落
不過兩邊翼

咪又係不停轉邊
根本縮到咁後得一個方法破
就係燒味
對波冇活力冇實力
可唔可以換走碧 維
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞