[推到完場] 艾拉維斯 對 巴塞隆拿

537 回覆
2 Like 0 Dislike
唔係出paco條廢柴呀
Paco熱身
又黎平安鐘
迪路飛其實都係打得OK。勤力走位入攝都做足,決定都幾好。係埋門真心廢

係巴塞打翼無突破就過主啦
華斯基斯都扭到人啦

打陣地係咁。突破都無用, 人地成村人,我地無人係禁區. 除非你叫佢一扭三四個

打陣地突破點會無用

你打乜幾時都係突破最有用
仲有唔好再用433,用4231仲好

球員能力先係關鍵
我敢講你兩邊搵兩條賤種翼踢,同一個陣,效果即刻唔同

唔覺屌老虎有幾差

埋門一腳同回傳冇分別

球員能力先係關鍵

唔覺屌老虎有幾差

講過十萬次
巴塞唔係要唔差

唔差既話你去拉斯彭馬斯都汁到幾件唔差

佢今場算對版啦我覺得
又唔係貴
起碼肯走肯配合肯射下
我覺得唔好講球員能力先
呢場個陣同打法根本有問題
禁區無人既
出完波無人理

球員能力先係關鍵

唔覺屌老虎有幾差

講過十萬次
巴塞唔係要唔差

而家咁嘅人腳你想點?
丹比利又未出,蘇9又傷?成場波除左美斯同白,佢打得好 ,有咩人好過佢?

球員能力先係關鍵

唔覺屌老虎有幾差

講過十萬次
巴塞唔係要唔差

而家咁嘅人腳你想點?
丹比利又未出,蘇9又傷?成場波除左美斯同白,佢打得好 ,有咩人好過佢?

我講事實,我可以點?
寶寶呢
迪路飛其實都係打得OK。勤力走位入攝都做足,決定都幾好。係埋門真心廢

華斯基斯都扭到人啦

打陣地係咁。突破都無用, 人地成村人,我地無人係禁區. 除非你叫佢一扭三四個

打陣地突破點會無用

打陣地最緊要係D人入攝喇,你過得幾多個。人地成村人係禁區,蝗都係玩燒味啫
寶寶呢

係大廳
個個企定定
lm

球員能力先係關鍵

唔覺屌老虎有幾差

講過十萬次
巴塞唔係要唔差

而家咁嘅人腳你想點?

我講事實,我可以點?

On9你咪去後備搵個比屌老虎表現更好囉
事實 ,事實係根本唔預屌老虎擔大旗
妄想一班後備變主力

華斯基斯都扭到人啦

打陣地突破點會無用

打陣地最緊要係D人入攝喇,你過得幾多個。人地成村人係禁區,蝗都係玩燒味啫

巴塞成堆矮仔入條撚
巴塞破密集從來係靠個人能力加quick ball movement

球員能力先係關鍵

唔覺屌老虎有幾差

講過十萬次
巴塞唔係要唔差

而家咁嘅人腳你想點?

我講事實,我可以點?

妄想一班後備變主力

呢個係我從來屌緊你地既野
即係呢家隊波踢成咁我連屌下人都唔得?
咁你走去同懷囝牙hin園喂喂啦,岩你
準備失分
D 360 link無啦啦睇唔到
有冇link :(
av係咪慢左好多

華斯基斯都扭到人啦

打陣地突破點會無用

巴塞成堆矮仔入條撚
巴塞破密集從來係靠個人能力加quick ball movement

美斯上季入D波大把係入攝喇。依家美斯仲一扭四五咩
0:1

球員能力先係關鍵

唔覺屌老虎有幾差

講過十萬次
巴塞唔係要唔差

而家咁嘅人腳你想點?

我講事實,我可以點?

妄想一班後備變主力

呢個係我從來屌緊你地既野
即係呢家隊波踢成咁我連屌下人都唔得?
咁你走去同懷囝牙hin園喂喂啦,岩你

On撚9,有人覺得屌老虎可以做到尼馬野咩
當初有幾撚多人屌巴塞回購屌老虎,你又知唔知
你忽上腦?
1-0 m10
啲人連跑都費事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞