絕區零 (4) 一個用電腦/PS玩 好玩過用手機玩嘅手機遊戲

1001 回覆
6 Like 19 Dislike
送多小小比你抽到隻限 自然會課多d抽埋武同+1+2
食晒電衝lv同之後先食好似一樣?
我47lv, 佢送個十粒我打算50先用
其實係 你一日就得咁多體
最近”優化”有冇包括多啲獎勵?
要大方就唔好玩米遊 / 大廠作
細啲嘅好似塵白咁雙S級嘅版本直頭送一隻俾你
一係就好似艦娘咁營收主力係周邊 遊戲本體唔care
仆佢街式輿9層用蒼角安比過咗上半,下半用鯊魚狼哥打唔過
我嘅手部倍率唔夠高
幾lv
冰隊有50
屌 原來下半隻紅boxing有冰抗
用其他屬性隊50級 唔帶齊CD 都碾過深淵9同10
社長爆發失衡仲強過青衣狼哥

主C 可站場既話唔睇屬性其實最夾係社長

青衣狼哥果種持續失衡其實係夾朱鳶
其他打手得貓又
打過10之後嗰堆月尾reset關有咩獎拎 值唔值得練貓派露上去打
有石,好重要既收入來源
每個月齊s應該係720菲林
老老豆豆 你點都要升兩隊
今個月唔打下個月都要打
第一個月盡打啦BTW 係咪每期D屬性增傷都會對應番當期UP嘅角色?
聽講內測有自選5星
但上線又無左
其實頭10 關係唔會月尾reset

最後7關先會reset
正常 營運基本marketing策略嚟
有啲game set波過份到當期up 易到掛機打嬴咁 舊角真係要操作
我覺得掛機都贏到係懲罰黎 即係玩家比錢去調低遊戲難度,用一萬石抽蛋去換一百石獎勵
睇你講嘅比錢係比成點啦
理論上重課金到期期 6+5嘅人一係做功略一係想爽玩
做功略嘅日常掛機級易玩算係一種減負
想爽玩嘅課長照計就enjoy到低難度

至於課個大小月嘅亦唔至於太過easy mode
大概就日常關爽打 月任周任有啲挑戰性咁
最近崩鐵都開始縮皮
絕本身都孤寒 米池又貴
都係塵白好 幾個月送左兩隻限S
最衰就係唔好玩
發現自己心態出現問題
玩單機game一定玩最高難度
但手機game就要課到可以掛機過關
唔好玩已經係死症 塵白我無玩,無意見

絕孤寒我就暫時覺得同崩鐵岩岩出差唔多,1.0 大家都係一個大保再多d
有呀300抽自選,但有排先有得自選咁解
塵白就係版本頭出skin課完入去撚下就冇嘢好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞