絕區零 (4) 一個用電腦/PS玩 好玩過用手機玩嘅手機遊戲

1001 回覆
6 Like 19 Dislike
1命咪又係要練第3點
有冇能量都係要照掉閃光彈
1命其實差別唔大
咁撚低攻得兩格傷害
強化特殊出一大堆數字爽
課長表示:課左金緊係無腦a啦
1命第四段先回多2能量
即係轉轉轉個下先回多2
平時咪又係aaaeae
我有隻1命最大分別係隻支援多咗強化技用
本來用全重工隊當電隊打,社長擊破
變左安東站場
所以想改下配隊,變返格莉絲站場
https://youtu.be/ewedIX8Hzzc?si=dwo8Z3DJ6ICjEjPM

[簡體字注意]respect 認真出教學,雙閃速切都有示範,而且逐步動作拆解

最後個實戰都幾熱血,有興趣可以睇下
其實黎黎去去都係得3種隊
如果有麗娜就唔洗用安東
或者1.1 個5星or4星
補完返既6命圖

【分享】影画補完計劃(安比、艾蓮、朱鳶)
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=74860&snA=2353
繩匠(繩網?)等級20升到25得兩抽常註… 點樣抽到300抽? 要成年?

咁樣係正常既?我個人覺得唔太合理…
好想知大家覺得點?

想理性啲討論,唔介意Diu我太貪心,或者一齊Diu9個策劃,但大家覺得幾多抽先make sense, 同埋送100抽個廣告水份重唔重?隻game嗰獎勵要肝到點先拎到?
用崩鐵既體感時間
大約半年~大半年 普池先300抽
絕對唔介意,因為呢啲係玩家福利黎,最好就一齊屌佢,呃鳩我地
LM
普池而家160。。
買左禮包果度好似廿抽,好多角色都已經拎埋20/40抽果個
我諗要到300都應該真係要半年
鐵道就大部份人2.0版本啱啱好300抽
等個環境穩定d再自選都唔差
下, 我覺得走格仔今次唔錯但太簡單
初頭升都俾得咁少 後面lv我預計每越升越慢 而且正路後面應該會難玩更肝 聽人講30lv先係開始困難

我角色又唔多
角色20/40lv 拎到少少only

我擔心既係2025都唔知上到300未

到時其實數值膨脹 常註角色都未必吸引

唔明點解開局唔俾俾玩家多少少資源?
俾太多,你點課金呢下真心仆街,今次堅決白嫖佢
起碼每版本直接派10限10普抽卡啦
唔計活動獎勵
我都覺得幾好玩
自選都係狼/女僕都唔洗點諗
可能三個月後出隻火屬大C, 社長變大獎

又可能已經歪到7788,自選用黎補番未有既角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞