絕區零 (4) 一個用電腦/PS玩 好玩過用手機玩嘅手機遊戲

1001 回覆
6 Like 19 Dislike
教練朱鳶係唔係玩4朋克?

無見過人講係10+10 唔肯定

睇埋0命子彈數都覆蓋唔哂果10秒

我懶開,習慣主攻手站場,特別係差婆遠一遠咁射唔使郁
所以仲係用以太(加上冇體力刷punk)
朋克以太都有
我岩岩專登test多次
怕自己一直會錯意 確定左係10+10

有1命覆蓋得哂10秒
但朋克最主要目標係王跪低個時傷害最大化
特別係朱鳶個核心技專用黎打失衡怪高回報
冇理由唔向依個方向推 d王大約會跪6-7秒

之後準備階段
重新儲定5飛子彈+打失衡+妮可跳出黎連𢹂
基本上朋克已經CD完
不過又咁講
開荒刷野都係以太套關野行先
刷好2套爵士俾支援角用太重要
咁教練test 過就照跟喇

長遠黎講 刷CD 唯一雞肋既關係刷啄木鳥果關 (玩熊例外?)

其他刷定無壞既
Btw 成日記左打哂連𢹂既時間
如果唔用哂連𢹂技直接輸出
精英個類怪會失衡約十秒
lucy冇二命好難用個buff
要卡好用強化特殊打入失衡基本係無可能
直接問重點
6+5都係4朋克>4以太?
一句講哂
差婆0+0夠唔夠用
6+5打6命軸or太懶記時間就以太好d
6命軸你會想係失平衡個下用朱鳶特殊技拎定30%爆率 打高多少少傷害
因為6命減半能量 實夠中途射多一飛特殊

儲3彈
擊破打失衡
朱鳶特殊技打失衡尾刀入連携
妮可連携+朱鳶連携
打到咁上下退俾妮可特殊技
射夠12飛拎6命效果放多次特殊技
射埋淨低既子彈

Btw
0命射埋朱鳶連携冇鯊魚個種影響大 可以咁玩

儲6彈
擊破打失衡到跪
妮可連携+朱鳶連携
射走3粒先唔好浪費
特殊技拎爆率同子彈
打到咁上下退俾妮可特殊技
射埋淨低既子彈

基本大概係咁
thx
有新問卷 填完得3萬銀
出盡火力屌鳩佢0洞獎勵on99要係咁打 但分數cap又低
有點頂不住, 想棄
填完先記得叫佢加返麗城招募滿級後任務嘅紅色感嘆號
初見零號空洞 全隊1血入左去打尼尼微
RE左幾十次贏左 好似玩緊BB玩緊半血金杯亞彌達拉咁
係咪應該青衣pool完之前測試服會知1.2出咩角
點解睇到有d派派可以單丁一電異常炸四十萬咩裝點做到
跟返米遊傳統既話新角池後一兩日後就有
正 咁可以睇埋先決定抽唔抽呢期
新角preview 係1.1上半 定 下半
淨係記得崩鐵以前開服已經透到去1.3左右
派派點單丁電異常
紊亂靠格莉絲上感電,之後用派派觸發強擊結算,好易炸高傷害
不過好似用以太結算好過用強擊結算異常
上網睇到單丁一隻派派站場打強擊3,40萬
如果係打空洞就可以,啲buff好勁下
防衛戰食下buff 打到廿萬但比鯊魚黎講好慢 食曬時間 要係咁切擊破出黎打失衡
你哋會唔會打升CD既料 好缺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞