健身中心呃錢單野 HKD$1500一堂

216 回覆
489 Like 5 Dislike
不嬲帶書入去睇
個啊媽之後上鋪頭追數,但又俾多3皮買堂。係唔係即係同意左買堂。
出面做埋愛應該都唔洗$1500
其實一定無用啦。 企硬

學viutv 冷處理。 驚西
再咁攪呢d野
個個去晒唔係點sell的場
點解要報堂? 好多野都唔駛報啦

學校教得啦, 點解要補習?

打網球上youtube學得啦, 點解要報堂?

你on9?
香港地,最緊要有錢
人地唔會理你D錢點得黎 話知你訓係到比人屌屎比黎收錢都好
出到街,你揸部林寶,D女就行哂埋黎啦
你同人講做咩做咩,都係揸4個碌,但係望望你架車既款,都行返去林寶果邊啦
如果係女既話,你當陪坐咁,都接受到既
仔就
一係就富婆搵大隻仔陪操 操唔操到上床咁就唔知,但係陪到做鴨咁就必然
一係就基佬搵大隻仔黎陪操
免費嘅最貴
長期出汗你JJ隔離啲隙位生哂熱痱
你格拉底啲汗漬臭過臭狐
唔知你係著衫定除衫練
著衫格拉底有汗漬黃哂洗唔甩
除衫咁練就性騷擾緊港女除非你靚仔
成千五蚊一堂,想知係咪包埋出火
呢啲嘢自己知就算
比得人知有人唔做做賤種
就預咗比人睇唔起㗎啦

有錢重要 但係比我揀唔會揀做人型畜生
更加唔會同呢類垃圾為伍
佢地做開,都知道哂點講,點氹
知道食唔食得住你架啦
老實講句,佢地係有返咁上下口材同捉到人地心理既
其實在座個個追屌既人,唔係屌佢仆街架,係屌點解D錢唔係比佢地而係比依D健身咁解

試下有人送錢送上門,睇下班連登仔係咪咁撚正值,唔撚要?
咁大鱷夠係股市到呃你錢啦,又賤種咩
技倆問題黎

你問下班闊太會唔會對住個老公問長問短D錢點樣得黎?
佢地只係要知道有錢洗就得,唔洗理D錢點得黎

咩比唔比你揀
你本身就係無得揀先係到屌

係錢同尊嚴上邊黎講,當你無錢就會揀錢架啦
依個本能黎,你一係就街邊餓死 一係你就撚無尊嚴咁搵錢
唔好同人講咩又要尊嚴又要搵得多錢

你問下D富豪起家,會唔會同你講到D錢全部都係白白淨,一條人命,一滴血都無掂過 更加無用財技黎呃過人?
香港不嬲水魚之都,
健身,美容, 倫敦金 , 全銷
拎mox優惠扮自己公司同mox合作昆尻人開卡呢招真係好撚癲
唔一定要做仆街先揾得多錢㗎喎
至少我依家好撚有尊嚴咁揾錢 吹咩
又唔見李嘉誠以外嘅人餓撚死晒?

總之賤種就係賤種
你咪繼續撐班撚屌搶人手機借mox買堂囉
鬼條撚...借十幾萬買堂 唔通係自願咩
健身健心,儲氣
講下又話係撐佢地

咁香港地係有一大把用仆街招搵錢既人架啦
咁點?你咬得佢入咩?
你法律上邊入唔到佢 社會上邊社死唔到既
咪就係得返依到班人係到追住黎屌囉 但有用咩
無用架
你有你屌賤種,人地有人地搵錢屌女
你世界阻止唔到佢,佢地世界繼續行
成日講咩等天收,係收到既佢做得仆街就轉頭行出街比車車撚死左啦
佢地PROOF得到你係自願
佢用哂自己人黎PROOF 但你要搵人黎PROOF你係被迫,本身依樣野已經難
再加埋借錢,你無片既話,無人會信係人地拎哂你D個人資料同證明黎借到錢
如果帶埋去財仔既話,只要佢企係門口唔入去,你自己行入去,咁都證明唔到你係唔自願架 重點係,你就算比人拎左電話,入邊都有電話比你求助呀? 咁都唔求助,你點同人講得通你係被迫要借錢黎買堂?
呢D撚樣,呃下年費果D咪算
拎人張卡借錢咁狼
其實唔係大重量真係唔洗咁奢侈
叫條友睇我玩機做乜柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞